Overig

SURFcert hacking event Capture the Flag 2022

Wil jij je hacking skills en je probleemoplossend vermogen testen? Doe dan op 9 december mee met het Capture the Flag (CTF)-event van SURFcert! Stel een team samen van maximaal 4 spelers en verover die vlag en de felbegeerde eer. Heb je geen team, maar wil je wel meedoen? Schrijf je dan in als 'single player', SURFcert deelt je dan in.

Capture the Flag 2021 winnaars
09 dec 2022
Tijd
9.30 tot 17.00 uur
Plaats
SURF-kantoor, Utrecht

Fysiek event

De afgelopen twee edities is de wedstrijd vanwege corona volledig online of in hybride vorm gespeeld. Dit jaar is het event weer fysiek in het kantoor van SURF in Utrecht.

Voor wie?

Capture the Flag is bedoeld voor zowel medewerkers en studenten van op SURF aangesloten instellingen en collega-CERT’s.

Inschrijven voor CTF

Schrijf je zo snel mogelijk in (zie ook hieronder): er zit namelijk een limiet op het aantal teams dat fysiek bij SURF terecht kan. Mocht je om wat voor reden dan ook niet mee kunnen doen, annuleer dan zo snel als mogelijk je (team)inschrijving. Zo kunnen teams die op de reservelijst staan alsnog meedoen. Inschrijven kan tot 5 december 10 uur.

Inschrijven als team

  • Als je een team vormt met collega’s of medestudenten, wijs dan eerst een teamcaptain aan en bedenk een teamnaam. Een team bestaat uit maximaal 4 deelnemers, inclusief de teamcaptain
  • Alle teamleden schrijven zich individueel in en vermelden de teamnaam in het opmerkingenveld. De teamcaptain zet er nog extra bij dat hij of zij de teamcaptain is, bijvoorbeeld: “Team: Utrechtse H@ckers (teamcaptain)”.
  • De overige leden schrijven zich in met enkel “Team: Utrechtse H@ckers” in het opmerkingenveld. Let op dat alle teamleden ook exact dezelfde teamnaam opgeven.

Individueel inschrijven

Heb je geen team maar wil je toch meedoen? Schrijf je dan ook uiterlijk 5 december  voor 10 uur in onder vermelding van 'Single Player' in het opmerkingenveld. SURFcert deelt je dan in.

Logo Capture the Flag 2022