Bijeenkomst

SURFcumulus OCRE aanbiedersevent

Wat betekent het nieuwe aanbod voor cloudaanbieders voor jouw instelling? Welke aanbieder biedt precies aan waar ik naar op zoek ben, en waar verschillende de aanbieder bij OCRE van elkaar? Tijdens deze bijeenkomst presenteren alle aanbieders zicht kort, en kun je met hen in gesprek.

2 personen luisteren aandachtig
12 apr 2021
Tijd
10.00 - 12.00 uur
Plaats
online

Inhoud webinar

Begin dit jaar zijn 12 verschillende cloudaanbieders gekozen in de pan-Europese cloudaanbesteding voor onderwijs en onderzoek (OCRE). Deze aanbieders bieden hun diensten in Nederland aan onder de vlag van SURFcumulus. 

De volgende aanbieders presenteren zicht (met tussen haakjes eventueel het platform): Bechtle (Azure), Rackspace (AWS), Sparkle (Google Cloud), softwareONE (IBM), Quistor (Oracle), Vancis, Orange, Sentia, Proact, Equinix, 1&1 IONOS* en T-systems.

Tijdens deze bijeenkomst presenteren alle aanbieders zich kort. Hierna volgen er twee sessies, waar je als instelling kunt kiezen bij welke aanbieder je ‘op bezoek’ wilt.

Voorkennis

Enige voorkennis over inkoop en de behoefte van jouw instelling voor het soort cloudgebruik zijn nodig om het meeste uit deze bijeenkomst te halen

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp cloud, maar is met name bedoeld voor:

  • Beheerders en IT-architecten
  • IT-managers en beleidsmakers / projectmanagers op IT-gebied.
  • Chief information officers, IT-architecten, informatiemanagers, inkopers en juristen.

Programma

Na een beknopte inleiding over OCRE presenteert elke aanbieder zicht door een ‘elevator pitch’. Hierna kunnen deelnemers in een parallelsessie de aanbieder die voor hen het relevantste aanbod heeft bezoeken. In twintig minuten stellen alle aanbieders zich kort voor en schetsen ze aan de hand van een use case welke toegevoegde waarde zij voor onderzoek en onderwijs bieden. Er zijn twee parallelsessies achter elkaar, zodat je bij twee aanbieders ‘op bezoek’ kunt.

Inschrijven en annuleren

Alleen aan SURF deelnemende organisaties kunnen deze bijeenkomst bijwonen. Aanmelden is niet vrijblijvend; lees de annuleringsvoorwaarden van SURF-bijeenkomsten.

*: mocht je interesse hebben in het aanbod van Ionos, geef dit dan door. Er zal op 12 april geen aparte sessie voor Ionos gehouden worden.