Terugblik Maand van AI in het onderwijs

Juni 2021 was de maand van AI in het onderwijs, georganiseerd door de special interest group AI in education, het Versnellingsplan en de Nederlandse AI coalitie werkgroep onderwijs. Bekijk nu alle beschikbare events terug, lees de blogs en laat ons vooral weten of deze maand naar meer smaakte!

AI in onderwijs

Bekijk de opening van de maand van AI in het onderwijs terug

Op 9 juni werd de maand van AI officieel geopend met onder andere Ron Augustus (chief innovation officer van SURF) en Jeroen Visscher en Inge Molenaar van de Nederlandse AI coalitie werkgroep Onderwijs. Bekijk de opening terug of lees het verslag.

Lees het verslag

Artificial intelligence en machine learning

SURF loopt voorop als het gaat om het toepassen van artificial intelligence (AI) en machine learning in het onderzoek. Ook kijken we naar de mogelijkheden van AI en machine learning in het onderwijs en voor de centrale ict-dienstverlening. Hiervoor werken we samen met instellingen, onderzoekers en leveranciers.

Lees meer

Blogs over AI vanuit het Versnellingsplan

Op de website van het Versnellingsplan vind je de alle blogs die geschreven zijn tijdens de maand van AI in het onderwijs. Daarnaast vind je er de laatste nieuwtjes en meer informatie over alle events.

Lees meer

Blogs