Webinar

Terugblik OEGlobal-conferentie

Half november vindt de jaarlijkse conferentie OEGlobal plaats. Wil je graag napraten? Op 23 november zijn twee afsluitende bijeenkomsten. Schrijf je in!

Twee mannen samen kijkend naar scherm
23 nov 2020
Tijd
13.00 uur – 14.00 uur terugblik voor deelnemers uit Nederland aan OEGlobal | 14.30 uur – 15.30 uur open terugblik voor iedereen
Plaats
Online (link volgt nog)

OEGlobal (Open Education Global) is een conferentie waarin geïnteresseerden, uit alle onderwijssectoren, vanuit alle hoeken van de wereld thema's uit open education bespreken en bediscussiëren. Centraal staat hoe open bijdraagt aan toegankelijkheid, gelijkheid, innovatie en kansen in onderwijs. Het thema dit jaar is: Connecting the Global Open Education Community.

Dit jaar is de conferentie voor het eerst online. Een rijk programma verspreid over 5 dagen en drie tijdszones met TU Delft als de host voor onze tijdzone. Inschrijving voor de conferentie is al gesloten, maar je kan nog deelnemen aan de terugblik op de OEGlobal conferentie. In een uur praten we je dan bij op alle relevante thema’s die op de conferentie zijn langsgekomen. Inschrijven voor de terugblik kan tot 22 november! 

Terugblik 

Vanuit de SIG Open Education, de Versnellingszone Naar digitale (open) leermaterialenSURFen Kennisnet organiseren we twee afsluitende bijeenkomsten op 23 november waarin we gezamenlijk terugblikken op OEGlobal. We organiseren één sessie om samen met deelnemers aan OEGlobal na te praten en de belangrijkste conclusies te vertalen naar de Nederlandse context. Daarnaast organiseren we een publieke sessie voor alle geïnteresseerden waarin we terugblikken op de conferentie en de lessen voor Nederland bespreken.

  • 13.00 uur – 14.00 uur terugblik voor deelnemers uit Nederland aan OEGlobal
  • 14.30 uur – 15.30 uur open terugblik voor iedereen.  

Dus: heb je geen tijd om aan OEGlobal deel te nemen? Praat dan na met deelnemers uit Nederland op 23 november!

Schrijf je in voor 22 november! Maak je keuze voor één of twee sessies in het inschrijfformulier.