Congres
Terugblik SURF Netwerkdag 2019

Dinsdag 21 mei was de SURF Netwerkdag in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Deelnemers werden bijgepraat en gingen in gesprek over trends op vast en draadvrij netwerkgebied. Bekijk de slides van een aantal presentaties.

Edwin van Andel

Keynotes SURF Netwerkdag

Michiel Steltman (DINL) en Edwin van Andel (ethisch hacker, CEO ZeroCopter) verzorgen de keynotes van de SURF Netwerkdag 2019 op 21 mei in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Keynote Michiel Steltman (DINL)

Michiel Steltman

In de ochtend nam Michiel Steltman, directeur van Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL), bezoekers mee in de uitdagingen op het gebied van digitale infrastructuur. 'Alleen ga je sneller, samen kom je verder' is zijn motto hierbij. Met ruim 30 jaar ervaring in de IT-sector heeft Michiel een sterke visie ontwikkeld op de digitale infrastructuur in Nederland.

Keynote Edwin van Andel (ethisch hacker en CEO ZeroCopter)

Edwin van Andel

In de middag vertelde ethisch hacker en CEO van Zerocopter Edwin van Andel hoe hij op zijn 13e begon met hacken. Hoewel hij nu CEO is van hackersbedrijf Zerocopter, is zijn band met de hackercommunity nog steeds de belangrijkste drijfveer in zijn leven. Zijn droom om de briljante geesten van alle hackers die hij kent samen te zetten in 1 ruimte en alles te hacken wat er maar binnengebracht wordt, is iets waar hij steeds dichterbij komt. Daarnaast begeleidt hij samen met de ‘Guild of de Grumpy Old Hackers’ jonge hackers om ze op het goede pad te leiden. Om zo zijn uiteindelijke doel te bereiken: een veilige samenleving door een veiliger internet.