Training

The best TLS training in the world

Ben jij een IT-beveiligingsprofessional en wil je weten hoe je je systemen kunt beschermen tegen afluisteren en imitatie-aanvallen? Schrijf je dan in voor deze praktische training over SSL/TLS. Je leert alles over hoe je beveiligde servers en versleutelde webapplicaties kunt inzetten!

Coderende coders
28 okt 2019
Tijd
09.30 tot 17.30 uur
Plaats
SURF-kantoor, Utrecht

1 training, 2 modules

De training bestaat uit 2 onderdelen 'The Best TLS Training in the World' (op maandag) en 'Internet PKI in Depth' (op dinsdag). Voor 'The Best TLS Training in the World' kun je je inschrijven met bovenstaande inschrijfbutton. Wil je aan beide modules meedoen, schrijf je dan nog in voor 'Internet PKI in depth'. Uiteraard kun je ook voor 1 van de 2 trainingen kiezen. Hoewel je de onderdelen los kunt volgen, is voorkennis op niveau van de eerste training wel handig. De training wordt in het Engels gegeven.

Blog

In 2016 organiseerden we voor het eerst deze cursus, toen nog alleen de TLS module (zonder de opvolgende PKI module). Joost van Dijk schreef hier destijds een blog over.

Voorkennis en benodigdheden

  • Je hebt basis Linux-commandovaardigheden: bewegen, commando's aanroepen, configuratiebestanden bewerken.
  • Een laptop met een SSH-client, die je alleen maar hoeft te verbinden met je toegewezen virtuele server.
  • Je voelt je op je gemak bij gebruik van een Unix-editor.

Voor wie?

Deze cursus is voor systeembeheerders, ontwikkelaars en IT-beveiligingsprofessionals, die willen leren hoe ze hun systemen kunnen beschermen tegen afluisteren en imitatie-aanvallen.

Programma

Bekijk het volledige programma op de pagina van Feisty Duck.

Beperkte beschikbaarheid

Het aantal plaatsen is beperkt tot 16 per dag, wacht dus niet te lang met inschrijven!

Inschrijven en annuleren