Webinar

Training Microsoft Azure architect design (AZ-301)

Wil je je verder verdiepen in de mogelijkheden van Azure, stakeholders adviseren en business requirements vertalen naar veilige, schaalbare en betrouwbare oplossingen? In deze training zet je de laatste stap naar de rol van Azure Solution Architect.

Cloud bovenaanzicht
04 — 05 jun 2020
Tijd
Van 09:30 tot 17:00 uur
Plaats
Online

Aan de slag met Microsoft Azure arcitect design

In deze training kun je de lesstof direct toepassen in je praktijksituatie. Je gaat aan de slag met Azure en gaat diep in op de mogelijkheden en de gevolgen hiervan, zodat je de juiste beslissingen neemt.

De trainer behandelt de theorie en laat met verschillende demonstraties zien hoe je business requirements kunt vertalen naar betrouwbare en schaalbare oplossingen. Je krijgt verschillende oefeningen, waardoor je op verschillende manieren met de lesstof te maken krijgt. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Voorkennis

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van diverse aspecten van networking, virtualization, security, business continuity, datamanagement en governance.

Voor wie?

Je bent IT-professional of developer en je wilt je graag ontwikkelen tot Azure Solutions Architect.

  Programma

  • Ontwerpen voor identity and security (AZ-301T01).
  • Ontwerpen van een data platform oplossing (AZ-301T02).
  • Ontwerpen voor inzetten, migreren, en integratie (AZ-301T03).
  • Ontwikkelen van infrastructuur strategie (AZ-301T04).

  Bekijk het uitgebreide programma van Computrain.

  Meer informatie

  Microsoft e-Connect

  Deze training is beschikbaar in een online leeromgeving; e-Connect. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt, en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk contact leggen met de andere deelnemers.

  Examen

  Je sluit de training af met het examen Microsoft Azure Architect Design (AZ-304). Het examen is inbegrepen in de kosten. Je kunt je hiervoor aanmelden via Examen boeken. Je bepaalt zelf wanneer en waar het examen aflegt.

  Samen met het examen AZ-303 kun je hiermee de certificering Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert behalen.

  Inschrijven en annuleren

  Let op! Tijdens dit blended opleidingsprogramma volg je onderwijs in een combinatie van online zelfstudie met officiële e-learning van Microsoft (circa 30 uur) en twee workshops op locatie. Wanneer je aan de workshops meedoet, wordt dus van je verwacht, dat je de zelfstudie al hebt volbracht. Lees nog even hoe het precies zit.