Webinar

Training Microsoft Azure architect technologies (AZ-300)

Heb je ervaring met het beheer van Azure of het ontwikkelen binnen Azure? In deze training verdiep je je in architect technologies, waarbij je leert wat de gevolgen van de verschillende technieken kunnen zijn op de overall solution.

Cloud architecture
09 — 10 jun 2020
Tijd
Van 09:30 tot 17:00 uur
Plaats
Online

Aan de slag met Azure architect technologies

Verder verdiepen in de mogelijkheden van Azure? Stakeholders adviseren en business requirements vertalen naar veilige, schaalbare en betrouwbare oplossingen? In deze training zet je de eerste stap naar de rol van Azure solution architect. Je verdiept je in Azure architect technologies, waarbij je leert wat de gevolgen van de verschillende technieken kunnen zijn op de overall solution.

Voorkennis

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van diverse aspecten van networking, virtualization, security, business continuity, datamanagement en governance.

Voor wie?

Je bent IT-professional of developer en je wilt je graag ontwikkelen tot Azure Solutions Architect.

Inhoud workshop

  • Inzetten en configureren infrastructuur (AZ-300T01).
  • Implementeren workloads and beveiliging (AZ-300T02).
  • Begrip van cloud architect technologie oplossingen (AZ-300T03).
  • Creëren en inzetten apps (AZ-300T04).
  • Implementeren authenticatie en beveiligen data (AZ-300T05).
  • Ontwikkelen voor de cloud.

Microsoft e-Connect

Deze training is beschikbaar in een online leeromgeving; e-Connect. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt, en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk contact leggen met de andere deelnemers.

Je sluit de training af met het examen Microsoft Azure Architect Technologies (AZ-300). Het examen is inbegrepen in de kosten. Je kunt je hiervoor aanmelden via Examen boeken. Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip en locatie je het examen aflegt.

Samen met het examen AZ-301 kun je hiermee de certificering Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert behalen.

Inschrijven en annuleren