Training

Training Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

Maak je kennis met algemene concepten van cloudcomputing en specifieke functies van Microsoft Azure voor het dagelijks beheer van cloudresources. Je krijgt een overzicht van subscriptions, websites, virtuele machines, opslag, virtuele netwerken, databases en Azure Active Directory in relatie tot Azure implementaties.

Enkele cloud
09 apr 2020
Plaats
SURF-kantoor, Utrecht

Let op: we verplaatsen de datum van deze training, de datum op de pagina is dus niet actueel. Je kunt je nu nog niet inschrijven, maar de registratie opent snel. Hou deze pagina in de gaten!

Aan de slag met Microsoft Azure fundamentals

Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform waarmee je snel innovatieve cloudoplossingen kunt bouwen en beheren via een mondiaal netwerk van datacenters, beheerd door Microsoft. In deze klassikale training kun je de lesstof direct toepassen in je praktijksituatie. Je gaat aan de slag met Azure en gaat diep in op de mogelijkheden en de gevolgen hiervan, zodat je de juiste beslissingen neemt.

De trainer behandelt de theorie en laat met verschillende demonstraties zien hoe je business requirements kunt vertalen naar betrouwbare en schaalbare oplossingen. Je krijgt verschillende oefeningen, waardoor je op verschillende manieren met de lesstof te maken krijgt. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Algemene kennis van IT is wel een pre.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die nog weinig tot geen kennis heeft van cloudtechnologieën en die meer over Microsoft Azure wil weten. Het is een goede voorbereiding voor andere Azure-trainingen.

Programma

  • Begrip van algemene concepten van cloudcomputing.
  • Begrip van beschikbare coreservices met Microsoft Azure.
  • Begrip van beveiliging, privacy, compliance and trust met Microsoft Azure.
  • Begrip over beschikbare pricing- en supportmodellen met Microsoft Azure.

Bekijk het volledige programma van Computrain

Meer informatie

Microsoft Official Courseware

Tijdens deze training gebruik je de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC). Dit sluit perfect aan bij de eisen van deze training. Er is ook een online leeromgeving voor je beschikbaar; e-Connect. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt, en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk contact leggen met de andere deelnemers.

Examen

Je sluit het trainingsprogramma af met het examen Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900), dat bij de training is inbegrepen. Je schrijft je hier zelf voor in en bepaalt daarbij zelf waar en wanneer je het examen maakt.

Na het behalen van dit examen ontvang je de certificering Microsoft Azure Fundamentals.

Inschrijven en annuleren

Let op! Tijdens dit blended opleidingsprogramma volg je onderwijs in een combinatie van online zelfstudie met officiële e-learning van Microsoft (circa 30 uur) en twee workshops op locatie. Wanneer je aan de workshops meedoet, wordt dus van je verwacht, dat je de zelfstudie al hebt volbracht. Lees nog even hoe het precies zit.