Webinar

Virtuele toetswerkplek: Marktverkenning en kennismaking

Op 15 juli publiceerden we het minimal viable product (mvp) voor een virtuele toetswerkplek. De volgende stap was een marktverkenning om te kijken of de markt invulling kan geven aan het mvp. We hebben inmiddels een aantal leveranciers gesproken die verschillende oplossingen aanbieden. Tijdens deze bijeenkomst presenteren deze leveranciers zich.

Workshop in klassamenstelling: docent en leerlingen met laptops
07 dec 2021
Tijd
13.00 uur - 16.30 uur
Plaats
online

Virtuele toetswerkplek

Digitaal toetsen bespaart je nakijktijd, maakt snelle analyse van de uitkomsten van (tussen)toetsen mogelijk en kan studenten van gerichte feedback voorzien. SURF is samen met de SIG Digitaal toetsen aan het onderzoeken hoe een virtuele toetswerkplek kan worden ontwikkeld, waarin de student veilig een toets kan maken en inleveren bij de docent. 

Minimal viable product

Nu een minimal viable product is gepubliceerd, nemen we de volgende stap. We onderzoeken welke leveranciers ons kunnen helpen met dit mpv. We hebben hiervoor x leveranciers uitgenodigd, die zich op 7 december presenteren. Ben jij erbij? We vinden jouw input zeer belangrijk. Daarom is er tijdens de bijeenkomst voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de leveranciers en met elkaar in gesprek te gaan.

Na de bijeenkomst kijken we met de opgedane inzichten of en hoe er leveranciers (geschikt) zijn voor onze gezamenlijke vraag, om vervolgens ook daadwerkelijk een dienst in gebruik te gaan nemen of zelf te ontwikkelen.
 

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

Onderdeel Tijdstip
opening 13.00 uur
presentaties leveranciers (15 minuten presentatie, 15 minuten vragen)  
Rapid Circle 13.10 uur
Axians  13.45 uur
Avepoint 14.20 uur
pauze 14.50 uur
Carapax   15.05 uur
IGEL 15.40 uur
afsluiting / wrap up  16.10 uur

 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor iedereen die bezig is met digitaal toetsen, of die dit technisch moet (laten) realiseren.