Webinar

Webinar data foundation I van een monolitisch naar een modulair applicatielandschap

De digitale transformatie van het onderwijs vraagt om een verandering in de manier waarop we met data omgaan. Benut jij alle data vanuit meerdere applicaties? In dit webinar laten hogeschool Tio en Motion10 je zien hoe je hiervoor gebruik kunt maken van een centraal analytisch- en integratieplatform.

Close-up van handen die op een laptop typen
19 mei 2022
Tijd
09.00-10.30 uur
Plaats
Online

Data & AI

Op verzoek van de leden organiseren wij samen met Microsoft een aantal webinars en ondersteuningssessies waarin we kijken naar de verschillende onderdelen en lagen van data en AI. We starten met webinars over de data onderlaag en gaan tijdens vervolgsessies dieper in op AI toepassingen. Dit is het tweede webinar in deze reeks, maar de webinars zijn ook los te volgen. In dit webinar kijken we naar hoe data kan worden benut in meerdere applicaties door gebruik te maken van een centraal analytisch- en integratieplatform.

Sprekers

  • Hogeschool Tio: hogeschool Tio heeft de eerste stappen gezet in de transformatie van een monolitisch naar een modulair applicatielandschap. Een centraal analytisch- en integratieplatform is daarbij een essentieel onderdeel, de basis moet immers op orde zijn. Ewout Kanger (informatiemanager) gaat in op de vertaalslag van de visie en strategie naar de praktijk. Hoe zet je met het gebruik van Microsoft Azure de juiste stappen om zowel op het gebied van data als de integratie hiervan aan de slag te gaan?
  • Motion10: Lars Bouwens (strategisch consultant) heeft hogeschool Tio geholpen bij het opstellen van een plan om de huidige en toekomstige organisatorische doelstellingen te bereiken.

De presentatie wordt opgenomen. We delen de slides en opname achteraf met de deelnemers.