Webinar

Webinar Een kijkje in onderwijslogistieke programma’s

Ben jij benieuwd naar de onderwijslogistieke programma's van de Hogeschool Arnhem & Nijmegen, Universiteit Leiden en Saxion Hogeschool? Wil jij weten hoe zij onderwijslogistiek en processturing binnen hun instelling organiseren? Volg dan dit webinar en krijg een kijkje in de keuken bij deze 3 instellingen.

Open ruimte waar studenten achter computers werken
26 nov 2020
Tijd
12.00 - 13.00 uur
Plaats
Online

Onderwijslogsitiek en de processturing verbeteren

Onderwijslogistiek is het geheel van processen, systemen en informatiestromen die het mogelijk maken dat het onderwijs op hogescholen en universiteiten gestroomlijnd verloopt. Maar hoe doen we dat nu? En hoe organiseren we dat?

Bij verschillende hogeronderwijsinstellingen zijn er instellingsbrede programma’s die de onderwijslogsitiek en de processturing willen verbeteren. Tijdens het webinar geven 3 instellingen, Hogeschool Arnhem & Nijmegen (HAN), Universiteit Leiden en Saxion Hogeschool, een kijkje in de keuken en vertellen over hun programma.

  • HAN: Marcel Penners, Senior Adviseur Onderwijslogistiek & Flexibilisering
  • Universiteit Leiden: Lilian Boerboom, Secretaris Programma Harmonisatie Onderwijslogistiek
  • Saxion: Sandra van Dieren, Procesmanager Onderwijslogistiek

Het webinar is georganiseerd in samenwerking met de SIG Onderwijslogistiek.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor iedereen die zich bezig houdt met onderwijslogistiek zoals beleidsmedewerkers, hoofden van onderwijsadministraties, projectleiders, opleidingsmanagers en ketenregisseurs.

Na dit webinar

Heb je een beeld van de stand van zaken van 3 grote onderwijslogistieke programma’s. Weet je  waar deze instellingen naar toe willen, waar ze mee bezig zijn en wat ze al gerealiseerd hebben.

Napraten

Wil je informeel napraten met de presentatoren, deelnemers en de kernteam leden van de SIG Onderwijslogistiek? Kom dan naar de nazit direct na het webinar van 13.00 tot 13.30 uur.

Terugkijken

Na afloop van dit webinar ontvang je een verslag en een link om het webinar terug te kijken op de website van SURF en in de Vraagbaak online onderwijs.