Webinar

Webinar Introductie SURFconext

Heb je een rol in identitymanagement, ben je IT-architect, of werk je voor een serviceprovider die een dienst wil aansluiten op SURFconext? Dan is dit webinar voor jou! Je hoort er alles wat je moet weten over SURFconext.

Verschillende iconen met focus op icoon webinar
20 sep 2022
Tijd
13 tot 14 uur
Plaats
online

Introductie SURFconext

Tijdens dit webinar hoor je wat SURFconext biedt, hoe het conceptueel werkt, over de rol van instellingen, het loginscherm, identityproviders, serviceproviders, afspraken in de federatie, sterke authenticatie, attributen, internationale samenwerking, gebruikte protocollen (SAML en OIDC), metadata enzovoort. Natuurlijk is er ruimte voor al je vragen.

Voor wie?

Je wil meer weten over SURFconext? Nieuw in een identitybeheerrol? IT-architect? Dan is dit webinar voor jou.

De voertaal van het webinar is Nederlands.

Schrijf je ook in voor What's Next @SURFconext

Dit webinar geeft je de ideale basis(kennis) voor het bijwonen van het eendaagse seminar What's Next @SURFconext op 27 september in Het Huis in Utrecht. Daar hoor je alles over de laatste ontwikkelingen van SURFconext en veel andere zaken op het gebied van identity en accessmanagement. Na twee online edities, zijn we heel blij dat we dit jaar weer fysiek bij elkaar kunnen komen. Ontmoeten en netwerken staan die dag dan ook centraal.

Bekijk het programma