Webinar

Webinar modelcontract Docflow

Wil je betere documenten maken in minder tijd? Dan kun je vanaf nu Docflow gebruiken, via het modelcontract dat SURF is overeengekomen met Docflow. In dit webinar vertellen experts van Docflow je meer over hun dienst en vertelt Lisa Markesteijn, jurist bij Hogeschool Rotterdam, over het implementatietraject bij haar instelling.

Man achter computer aan tafel op verhoging, foto van verdieping lager genomen
08 nov 2022
Tijd
11.00-12.00
Plaats
Online

Uit een enquête naar de inkoopbehoefte bij instellingen bleek er veel vraag te zijn naar de diensten van Docflow. Om deze dienst eenvoudig beschikbaar te stellen hebben wij een modelcontract met Docflow opgesteld. Je vindt het contract op Mijn SURFmarket (achter inlog). Tijdens dit webinar vertellen experts van Docflow samen met een gebruiker meer over het product en de mogelijkheden. 

Wat is Docflow?

Docflow is een document workflow oplossing waarmee gebruikers betere documenten maken in minder tijd. De oplossing ondersteunt het totstandkomingsproces OER (Onderwijs Examen Reglement), verbetert het (juridische) schrijfproces en draagt bij aan het verminderen van werkdruk.

Daarnaast wordt Docflow ook gebruikt om foutmarges te minimaliseren, efficiënter te werken en controle te houden op het proces bij documenten zoals: Non Disclosure Agreements, jaarverslagen, compensatieregelingen en accreditatierapporten. 

Sprekers

  • Ellen Kikkert (inkoper bij SURF) vertelt kort over de totstandkoming van het modelcontract.
  • Isabel Brouwer (Head of Growth/Partnerships bij Docflow) host het vervolgdeel van dit webinar.
  • Tim Stuart (oprichter van Docflow) vertelt hoe hij tot de ontwikkeling van de software is gekomen en licht de software aan de hand van een praktijkcasus nader toe.
  • Lisa Markesteijn (jurist bij Hogeschool Rotterdam) vertelt over het implementatietraject bij haar instelling en de begeleiding van Docflow gedurende het hele proces.

Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Voor wie?

Uiteraard is iedereen van harte welkom, maar wij denken dat dit webinar met name interessant is voor juristen en beleidsmedewerkers (onderwijskwaliteit).