Webinar

Webinar SURFcertificaten - de nieuwe managementportal

SURFcertificaten heeft per 1 mei een nieuwe leverancier en dat betekent dat we ook een ander managementportal gaan gebruiken. Ben je beheerder van SURFcertificaten voor je instelling, volg dan dit webinar over de nieuwe portal en vraag het SURFcertificaten-team het hemd van het lijf!

Student achter laptop in bibliotheek vanaf verhoging met koptelefoon
03 apr 2020
Tijd
9.30 - 12.00 uur
Plaats
online - link volgt na inschrijving

Nieuwe leverancier, nieuwe managementportal

Per 1 mei heeft SURFcertifciaten een nieuwe leverancier, Sectigo. Deze biedt meer functionaliteit dan we nu bieden via DigiCert: meer verschillende typen certificaten, maar ook met betere mogelijkheden tot automatische vervanging van certificaten. De nieuwe managementportal (Sectigo Certificate Manager) werkt net even anders dan we bij DigiCert gewend zijn.

Tijdens deze workshop vertellen we je alles over de nieuwe managementportal en kun je er uiteraard zelf mee kennismaken. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan als je met Sectigo Certificate Manager aan de slag gaat.

Voor wie?

Deze workshop is interessant voor SURFcertificaten-beheerders bij instellingen.

Data

We bieden deze workshop op verschillende data aan. Via de inschrijflink kun je op de tweede pagina jouw voorkeursdatum doorgeven.
De data zijn:

  • vrijdag 3 april | 9.30 tot 12.00 uur
  • donderdag 9 april | 13.00 tot 15.30 uur

Praktische informatie

  • Je ontvangt de link naar de online omgeving van het webinar na inschrijving.