Webinar

Webinar SURFcumulus - Governance

Ben je op zoek naar de beste aanpak en hulpmiddelen om je cloudbronnen te beheren of naleving van regelgeving en beleid te waarborgen? Tijdens dit webinar raak je op de hoogte over de inzichten en ervaringen van cloudbeveiligingsprofessionals.

Cloudbeveiliging
27 jun 2023
Time
Van 10.00 tot 11.00 uur
Location
Online

Aan de slag met governance in de cloud

Tijdens dit webinar over governance in de cloud hoor je alles over cloudbronnen beheren en naleving van regelgeving en beleid waarborgen. Onze deskundige cloudbeveiligingsprofessionals delen hun inzichten en ervaring over:

  • De uitdagingen en voordelen van governance in de cloud.
  • De essentiële elementen van een raamwerk voor cloudgovernance
  • De nieuwste trends en technologieën op het gebied van cloudgovernance
  • Casestudies en succesverhalen van toporganisaties

Voor wie?

Dit webinar is voor it-professionals, een beleidsmakers en regievoerders of cloud-enthousiastelingen die meer willen weten over cloudbronnen beheren, naleving op regelgeving en beleid waarborgen of informatie veilig stellen.

Voorbereiding

Kort voor de start van het online event ontvang je per mail de videolink en een reminder met overige praktische en technische informatie.

Meer informatie

Er zijn verschillende cloudgovernanceraamwerken. The Open Group is bekend van het Enterprise Architectuur Framework TOGAF en ontwikkelt een dergelijk cloudgovernanceraamwerk. In dit webinar hoor je over de verschillende concepten binnen dit raamwerk.

Inschrijven en annuleren