Webinar

Webinars Groene Peper

Groene Peper gaat online door! Een week lang unieke en korte webinars tussen 10.00 en 12.00 uur. De Groene Peper webinars zijn een must see voor iedereen die zich focust op duurzaamheid binnen het onderwijs.

Logo Groene Peper
25 — 29 mei 2020
Tijd
10:00 - 11:45
Plaats
Online

Short & spicy

In de laatste week van mei zijn er iedere dag unieke en korte webinars tussen 10.00 en 12.00 uur. Je kunt deelnemen aan 9 interessante webinars, waaronder een keynote door Matthijs Schouten over Leren van de natuur en de uitreiking van de SustainaBul voor de duurzaamste onderwijsinstelling. Deelname is gratis.

Voorheen NDDHO

Groene Peper is hét duurzaamheidsevent voor onderwijs voor de toekomst. Groene Peper was jarenlang de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs. Vanuit de inhoud altijd gericht op het hoger onderwijs, alleen door de jaren heen kwam er ook steeds meer een rol voor middelbaar beroeps onderwijs. De naam NDDHO was nog wel eens een tongbreker, daarom heet NDDHO tegenwoordig Groene Peper: het duurzaamheidsevent voor het onderwijs van de toekomst.  

Voor wie

Groene Peper is voor iedereen binnen het vervolgonderwijs die geïnteresseerd is in duurzaamheid. En iedereen die nadenkt over hoe het onderwijs en alles wat daarbij komt kijken nu en in de toekomst vorm gegeven moet worden. Denk aan facilitair managers, IT-coördinatoren, green offices, hoogleraren en studenten. 

Webinar programma

Bekijk op de website van Groene Peper het programma met de webinars.

Groene Peper wordt georganiseerd door Het Groene Brein, SURF, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Studenten voor Morgen, Special Interest Group (SIG) Groene ICT en Duurzaamheid, Green IT en Hogeschool Van Hall Larenstein.