Workshop

Workshop AZ-203: Developing Solutions for Microsoft Azure

Ben je een developer en heb je ervaring met bijvoorbeeld C#, JavaScript? Wil je je in oplossingen ontwikkelen en hosten in Azure? In deze training leer je hoe je met het Azure Development model een PaaS oplossing ontwikkelt en beveiligingsmaatregelen implementeert en applicaties integreert.

Cloud cloudscape
06 — 07 jan 2020
Plaats
SURF-kantoor, Utrecht

Voorkennis

Je bent een ervaren developer die oplossingen in Azure wil ontwikkelen en hosten. Je hebt kennis van Azure (op het gebied van de training Azure Fundamentals (MOC10979 of AZ-900) en je kunt ontwikkelen in ten minste één Azure-ondersteunde programmeertaal . In deze training staan C#, Node.js, Azure CLI, Azure PowerShell en JavaScript centraal.

Let op! Tijdens dit blended opleidingsprogramma volg je onderwijs in een combinatie van online zelfstudie met officiële e-learning van Microsoft (circa 30 uur) en twee workshops op locatie. Wanneer je aan de workshops meedoet, wordt dus van je verwacht, dat je de zelfstudie al hebt volbracht. Lees nog even hoe het precies zit.

Voor wie?

Deze workshop is voor IT-professionals, die al ervaring hebben met werken in de cloud, maar hun kennis willen uitbreiden.

Inhoud workshop

  • Ontwikkel voor Cloud opslag.
  • Ontwikkel Azure Platform as a Service oplossingen.
  • Implementeer beveiliging in Azure ontwikkelings oplossingen.
  • Ontwikkel voor een Azure cloud model.
  • Implementeer Azure ontwikkelingsintegratie oplossingen.

Inschrijven en annuleren