Workshop

Workshop AZ-300: Microsoft Azure Architect Technologies - VOL

Heb je ervaring met het beheer van Azure of het ontwikkelen binnen Azure? In deze training zet je de volgende stap en verdiep je je in architecttechnologies, waarbij je leert wat de gevolgen van de verschillende technieken kunnen zijn op de overall solution.

Cloud architecture
09 — 10 jan 2020
Plaats
SURF-kantoor, Utrecht

Deze bijeenkomst is helaas vol. Je kunt je niet meer inschrijven.

Voorkennis

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van diverse aspecten van networking, virtualization, security, business continuity, datamanagement en governance. Daarnaast heb je voldoende kennis van Azure Infrastructuur en Azure Development op het niveau van de certificeringen Azure Administrator Associate en Azure Developer Associate.

Let op! Tijdens dit blended opleidingsprogramma volg je onderwijs in een combinatie van online zelfstudie met officiële e-learning van Microsoft (circa 30 uur) en twee workshops op locatie. Wanneer je aan de workshops meedoet, wordt dus van je verwacht, dat je de zelfstudie al hebt volbracht. Lees nog even hoe het precies zit.

Voor wie?

Deze workshop is voor IT-professionals, die al ervaring hebben met werken in de cloud, maar hun kennis willen uitbreiden.

Inhoud workshop

  • Inzetten en configureren infrastructuur (AZ-300T01).
  • Implementeren workloads and beveiliging (AZ-300T02).
  • Begrip van cloud architect technologie oplossingen (AZ-300T03).
  • Creëren en inzetten apps (AZ-300T04).
  • Implementeren authenticatie en beveiligen data (AZ-300T05).
  • Ontwikkelen voor de cloud.

Inschrijven en annuleren