Workshop

Workshop AZ-301 Microsoft Azure Architect Design

Wil je je verder verdiepen in de mogelijkheden van Azure, stakeholders adviseren en business requirements vertalen naar veilige, schaalbare en betrouwbare oplossingen? In deze training zet je de laatste stap naar de rol van Azure Solution Architect.

Cloud bovenaanzicht
13 — 14 jan 2020
Plaats
SURF-kantoor, Utrecht

Let op: deze workshop kun je volgen op 13-14 januari, en op 16-17 januari. Kies tijdens het inschrijven welke datum voor jou geschikt is.

Voorkennis

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van diverse aspecten van networking, virtualization, security, business continuity, datamanagement en governance. Daarnaast heb je voldoende kennis van Azure Infrastructuur en Azure Development op het niveau van de certificeringen Azure Administrator Associate en Azure Developer Associate.

Let op! Tijdens dit blended opleidingsprogramma volg je onderwijs in een combinatie van online zelfstudie met officiële e-learning van Microsoft (circa 30 uur) en twee workshops op locatie. Wanneer je aan de workshops meedoet, wordt dus van je verwacht, dat je de zelfstudie al hebt volbracht. Lees nog even hoe het precies zit.

Voor wie?

Deze workshop is voor IT-professionals, die al ervaring hebben met werken in de cloud, maar hun kennis willen uitbreiden.

Inhoud workshop

  • Ontwerpen voor identity and security (AZ-301T01).
  • Ontwerpen van een data platform oplossing (AZ-301T02).
  • Ontwerpen voor inzetten, migreren, en integratie (AZ-301T03).
  • Ontwikkelen van infrastructuur strategie (AZ-301T04).

Inschrijven en annuleren