Workshop

Workshop AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

Maak je kennis met algemene cloud computing concepten en specifieke Microsoft Azure functies voor het dagelijks beheer van cloudresources. Je krijgt een overzicht van subscriptions, websites, virtuele machines, opslag, virtuele netwerken, databases en Azure Active Directory in relatie tot Azure implementaties.

Enkele cloud
27 — 31 jan 2020
Plaats
SURF-kantoor, Utrecht

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform waarmee je snel innovatieve cloudoplossingen kunt bouwen en beheren via een mondiaal netwerk van datacenters, beheerd door Microsoft. In deze training maak je kennis met algemene cloud computing concepten en specifieke Microsoft Azure functies voor het dagelijks beheer van cloudresources. Je krijgt een overzicht van subscriptions, websites, virtuele machines, opslag, virtuele netwerken, databases en Azure Active Directory in relatie tot Azure implementaties.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die nog weinig tot geen kennis heeft van cloudtechnologieën en die meer over Microsoft Azure wil weten. Het is een goede voorbereiding voor andere Azure trainingen.

Inhoud workshop

  • Begrip van algemene cloud computing concepten.
  • Begrip van core services beschikbaar met Microsoft Azure.
  • Begrip van beveiliging, privacy, compliance and trust met Microsoft Azure.
  • Begrip over pricing en support modellen beschikbaar met Microsoft.

Inschrijven en annuleren