Workshop

Workshop Deep learning met Supercomputers 2019

Werk je aan deep learning voor wetenschappelijk onderzoek in high-performance computing (HPC)? Tijdens deze workshop kun je jouw nieuwste onderzoeksresultaten en ervaringen met ontwikkeling, implementatie en toepassing presenteren. Auteurs worden uitgenodigd om ongepubliceerd en origineel werk in te dienen.

Verschillende iconen met focus op icoon workshop
20 jun 2019
Tijd
08.30 tot 12.30 uur
Plaats
ISC'19, Frankfurt, Duitsland

Diepgaande leermethoden

SURFsara is mede-organisator van deze workshop die tijdens het ISC'19 op 20 juni in Frankfurt, Duitsland plaatsvindt. Het thema van deze workshop gaat over de toepassingen van diepgaande leermethoden in wetenschappelijk onderzoek: nieuw gebruik van diepe leermethoden, bijvoorbeeld convolutionele neurale netwerken (CNN) , terugkerende neurale netwerken (RNN), generative adversarial network (GAN) en reinforcement learning (RL), voor zowel natuurwetenschappelijk als sociaalwetenschappelijk onderzoek, en innovatieve toepassingen van deep learning in traditionele numerieke simulatie.

Abstract indienen 

Auteurs worden uitgenodigd om ongepubliceerd, origineel werk met een minimum van 6 pagina's en een maximum van 12 pagina's in één kolomtekst in LNCS-stijl in te dienen. Alle inzendingen moeten in het in LNCS format en moeten worden ingediend via easychair.

Meer informatie

Lees meer over de onderwerpen van de workshop en de mogelijkheid om abstracts in te dienen