Rss

Agenda

Alle bijeenkomsten      |      SURFacademy-bijeenkomsten      |      Terugblik

 • 06 nov 2018

  Training Internet PKI in Depth

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert samen met Feisty Duck een training PKI (public key infrastructure) op 6 en 9 november. Tijdens deze training leer je de basis van en de theorie over PKI en hoe je deze in de praktijk implementeert en toepast.

 • 06 nov 2018 tot en met 07 nov 2018

  SURF Onderwijsdagen

  Bijeenkomst - De SURF Onderwijsdagen vinden dit jaar plaats op 6 en 7 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Dit congres over onderwijsinnovatie met ICT richt zich op medewerkers uit het mbo, hbo en wo. Ontmoet collega’s van andere instellingen en kom inspiratie opdoen tijdens deze feestelijke 20e editie. Noteer 6 en 7 november vast in je agenda!

 • 08 nov 2018 tot en met 09 nov 2018

  Training Hybrid cloud

  Bijeenkomst - Op 8 en 9 november 2018 organiseert SURFacademy een tweedaagse cloudtraining. Naast theoretische kennis doe je ook hands-onervaring op met verschillende IaaS-platformen en softwaretools.

 • 08 nov 2018

  The Best TLS Training in the world

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert in samenwerking met Feisty Duck op 5 en 8 november een TLS-training. Tijdens deze praktische training leer je hoe je je servers op een veilige manier kunt inrichten en hoe je encryptie kunt gebruiken voor webapplicaties.

 • 09 nov 2018

  Training Internet PKI in Depth

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert samen met Feisty Duck een training PKI (public key infrastructure) op 6 en 9 november. Tijdens deze training leer je de basis van en de theorie over PKI en hoe je deze in de praktijk implementeert en toepast.

 • 13 nov 2018 tot en met 15 nov 2018

  Training Transits I

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert in samenwerking met SURFcert, SCIRT en NCSC-NL de training TRANSITS I voor CSIRT/CERT leden. Een inleidende training van 3 dagen over het opzetten en runnen van een CSIRT.

 • 13 nov 2018

  Workshop Hybrid cloud advanced

  Bijeenkomst - Op 13 november 2018 houdt SURFacademy de workshop Hybrid cloud voor gevorderden. Tijdens deze dag gaan we in op de geavanceerde mogelijkheden van de cloud. Hierbij moet je denken aan autoscaling, het werken met containers, API-automatisering en loganalyse binnen diverse cloudomgevingen.

 • 19 nov 2018 tot en met 06 dec 2018

  Training Pentesting

  Bijeenkomst - In deze 3-daagse training leer je om zelf te pentesten: IT-beveiligingsrisico’s in webapplicaties vinden door het toepassen van hackingtechnieken en tooling. Tijdens de training oefen je in een oefenomgeving. Daarna kun je in je eigen organisatie een webapplicatie onderzoeken en testen op beveiligingsrisico's.

 • 19 nov 2018

  Kennissessie Microsoft

  Bijeenkomst - Gaat jouw instelling applicaties overzetten naar Microsoft Azure? Kom dan naar de kennissessie Microsoft op 19 november 2018 voor tips en een hands-on-ervaring!

 • 19 nov 2018

  Docententraining bij de MOOC 'Beter schrijven' voor studenten

  Bijeenkomst - Wil jij de schrijfvaardigheid van je studenten verbeteren? Kom dan naar deze gratis docententraining bij de MOOC 'Beter schrijven' voor studenten, ontwikkeld door HvA en UvA. Deze gratis online schrijfcursus is zeer geschikt voor onderwijs via het principe 'flipping the classroom'. In deze training maak je kennis met alle mogelijkheden van de MOOC.

 • 28 nov 2018

  Workshop: Data, lights, camera, action! Bewonderingswaardige wetenschappelijke visualisatie

  Bijeenkomst - Zou je graag 3D visualisaties willen maken die visueel aantrekkelijker zijn dan wat Paraview of Visit je kan bieden? Heb je een spectaculaire afbeelding nodig voor een subsidieaanvraag? Zou je graag een gave animatie maken waarbij je door je simulatiedata vliegt? Dan is deze workshop iets voor jou!

 • 29 nov 2018

  Training Cloud voor beslissers en beleidsmakers

  Bijeenkomst - Op 29 november 2018 houdt SURFacademy een eendaagse cloudtraining samen met partner Weolcan.

 • 11 dec 2018 tot en met 13 dec 2018

  Training Defend Against Modern Targeted Attacks

  Bijeenkomst - Deze kennisintensieve training gaat over de tools en technieken die de moderne aanvallers gebruiken, en traint je om je hier goed tegen te wapenen. Gebaseerd op hun jarenlange ervaring met Red Teaming, Incident Response en trainingen aan SOCs, delen de trainers de belangrijkste zaken in deze 3-daagse training.

 • 18 dec 2018

  Super Day

  Bijeenkomst - Super Day is hét jaarlijkse event van SURFsara, waarop je wordt ondergedompeld in de wereld van data, high performance computing en ICT-innovatie voor onderzoek. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van high performance computing en data en laat je inspireren door topwetenschappers en technologie-experts.

 • 18 dec 2018

  SURFcert Capture The Flag Game

  Bijeenkomst - Ook dit jaar organiseert SURFcert weer een Capture The Flag Game, een event waar je hackingkennis en je probleemoplossend vermogen op de proef gesteld worden. In teams wordt er gestreden om de felbegeerde eer.