Rss

Agenda

Verbeter de website, beantwoord enkele vragen over je bezoek.

Doe mee

Alle bijeenkomsten      |      SURFacademy-bijeenkomsten      |      Terugblik

 • 21 mei 2019

  Seminar Juridische aspecten van datamanagement

  Bijeenkomst - Hogescholen en universiteiten moeten zorgvuldig omgaan met data. De tegenstrijdigheid in het beschermen van de individuele privacy enerzijds en het streven naar open toegang tot gegevens anderzijds roept vragen op. Deelnemers leren tijdens dit event over de AVG, auteursrechtelijke kwesties en andere juridische aspecten van data in het hbo.

 • 21 mei 2019

  SURF Netwerkdag 2019

  Bijeenkomst - Op de SURF Netwerkdag op 21 mei 2019 in Amersfoort (Rijtuigenloods, vlakbij het station) word je bijgepraat en gaan we in gesprek over trends op netwerkgebied relevant voor onderwijs en onderzoek. Naast het inhoudelijke programma is er veel gelegenheid om te netwerken.

 • 22 mei 2019 tot en met 23 mei 2019

  Training Threat Hunting

  Bijeenkomst - Hoe kun je bedreigingen herkennen en opsporen? Deze tweedaagse training is een hands-on training in Threat Hunting (TH).

 • 04 jun 2019 tot en met 06 jun 2019

  Training Defend against modern targeted attacks

  Bijeenkomst - Welke technieken gebruiken cybercriminelen om een organisatie aan te vallen? Hoe kun je je effectief wapenen tegen cyberaanvallen? Tijdens deze driedaagse training leer je hoe verschillende aanvalstechnieken werken en hoe je jezelf effectief hiertegen kunt wapenen.

 • 12 jun 2019

  Training Cloud voor beslissers en beleidsmakers

  Bijeenkomst - Moet jij beslissingen nemen over de cloudstragie van jouw instelling? Kom naar de eendaagse cloudtraining voor beslissers en beleidsmakers op 12 juni 2019!

 • 12 jun 2019

  Seminar Save your cyberself: security & privacy awarenessdag

  Bijeenkomst - Wil je bij je eigen instelling een beveiligingsawarenesscampagne opzetten en kun je nog inspiratie gebruiken? Deze vraag staat centraal tijdens de eerste Save your cyberself security & privacy awarenessdag. Tijdens dit event wissel je ervaringen uit met elkaar en doe je nieuwe ideeën op voor een eigen campagne.

 • 17 jun 2019 tot en met 18 jun 2019

  Training Hybrid cloud

  Bijeenkomst - Doe theoretische kennis en hands-onervaring op met verschillende IaaS-platformen en softwaretools tijdens onze tweedaagse cloudtraining op 17 en 18 juni 2019.

 • 20 jun 2019

  Deep Learning met Supercomputers 2019

  Bijeenkomst - Werk je aan deep learning voor wetenschappelijk onderzoek in high performance computing (HPC)? Tijdens deze workshop kun je jouw nieuwste onderzoeksresultaten en ervaringen met ontwikkeling, implementatie en toepassing presenteren. Auteurs worden uitgenodigd om ongepubliceerd en origineel werk in te dienen.

 • 27 jun 2019

  Training Hybrid cloud advanced

  Bijeenkomst - Leer alles over de geavanceerde mogelijkheden van de cloud tijdens de training Hybrid cloud voor gevorderden op 27 juni 2019. Denk aan autoscaling, het werken met containers, API-automatisering en loganalyse binnen diverse cloudomgevingen.

 • 01 jul 2019 tot en met 02 jul 2019

  Training Cloud governance

  Bijeenkomst - Weten hoe je grip houdt op de beveiliging, financiën en besturing van alle cloudservices die je organisatie afneemt? Kom naar de tweedaagse training Cloud governance op 1 en 2 juli 2019.

 • 17 sep 2019 tot en met 19 sep 2019

  Training Transits I

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert in samenwerking met SURFcert, SCIRT en NCSC-NL de training TRANSITS I voor CSIRT/CERT leden. Een inleidende training van 3 dagen over het opzetten en runnen van een CSIRT.

 • 24 sep 2019 tot en met 25 sep 2019

  Training Windows and active directory security In-depth

  Bijeenkomst - Deze tweedaagse training is een technische deep-dive in de beveiliging van Windows en Active Directory. Je wordt opgeleid in het begrijpen en implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen om moderne aanvallen te bestrijden.

 • 05 nov 2019 tot en met 06 nov 2019

  SURF Onderwijsdagen

  Bijeenkomst - De SURF Onderwijsdagen vinden plaats op 5 en 6 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Dit congres over onderwijsinnovatie met ICT richt zich op medewerkers uit het mbo, hbo en wo. Ontmoet collega’s van andere instellingen en kom 2 volle dagen inspiratie opdoen. Noteer 5 en 6 november vast in je agenda!

 • 14 nov 2019

  Training Managing cyber security risks

  Bijeenkomst - Hoe effectief gaat jouw organisatie om met cybersecurityrisico’s? In welke mate worden beveiligingsmaatregelen afgestemd op hoe aanvallers daadwerkelijk te werk gaan? En zijn deze maatregelen wel up-to-date? Al deze onderwerpen worden behandeld tijdens de Training Managing cyber security risks.

 • 26 nov 2019 tot en met 28 nov 2019

  Training Transits II

  Bijeenkomst - SURFacademy organiseert in samenwerking met SURFcert, SCIRT en NCSC-NL de training TRANSITS II voor CSIRT/CERT leden. Deze driedaagse verdiepingstraining van TRANSITS, gaat dieper in op tal van onderwerpen op het vlak van netwerkbeveiliging. Aan de orde komen onder andere netflowanalyse, forenisch onderzoek en communicatievaardigheden.