Coronavirus en SURF

SURF houdt de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de adviezen van het RIVM rondom gezondheid en Buitenlandse Zaken wat betreft reisadviezen. Lees onze maatregelen om verspreiding van het virus te beperken en continuiteit van onze dienstverlening te waarborgen. - Laatste update: maart 2021

Vrouw van achter gefotografeerd zitten op een bank met een mobiele telefoon in haar hand

Hoe zet je online onderwijs goed in?

Er is een grote vraag naar expertise en kennisdeling op het gebied van online onderwijs. Op Vraagbaak Online Onderwijs vind je vragen en antwoorden. Je kunt er ook zelf een bijdrage leveren.

laptop met afbeelding homepage Vraagbaak Online Oderwijs
SIG Media & Education - seminar over video

Videoconferencingtools

Doordat instellingen zijn gesloten en medewerkers, docenten en onderzoekers noodgedwongen thuis werken, is er een grote behoefte ontstaan om contact te houden met collega’s, studenten of medewerkers. Hierbij kunnen videoconferencing-diensten helpen.

Tools voor online onderwijs

Er zijn diverse tools beschikbaar om onderwijs online vorm te geven, maar welke tool zet je waarvoor in? En hoe zit het met de veiligheid en betrouwbaarheid van tools? Wij maakten een voorselectie voor je.

Meisje achter laptop
Close-up van netwerkkabels

Capaciteit SURF-netwerk

Hoewel veel studenten, onderzoekers en medewerkers thuis moeten werken, verwachten wij geen problemen voor de capaciteit van het netwerk. Om de stabiliteit van het netwerk zo goed mogelijk te garanderen, heeft SURF extra maatregelen genomen.

Vergaderende mensen conference room

SURF events op kantoor geannuleerd t/m Q2 2021

Alle SURF events worden momenteel online georganiseerd. Bekijk ons agenda overzicht voor onze events.

Afbeelding van SURF kantoor, drie stoelen met de tekst op de achtergrond "Have a seat"

SURF-kantoren in Utrecht en Amsterdam gesloten

De kantoren in Amsterdam en Utrecht zijn op dit moment gesloten. Als medewerkers weer deels naar kantoor kunnen is in de kantoren  op diverse manieren zichtbaar welke coronamaatregelen wij hebben getroffen om de veiligheid van onze medewerkers zo goed mogelijk te garanderen.  

Op de hoogte blijven? Meld je nu aan voor SURF Nieuws.