Daphne Riksen Schrijfprijs

Doe mee met de Daphne Riksen Schrijfprijs voor de beste essays over techniek, innovatie en onderwijs. SURF organiseert deze wedstrijd voor iedereen die in het onderwijs werkt, studeert of erover wil meepraten. Schrijf een essay over het thema: ‘Help! De pc is slimmer dan de docent!’ De deadline is 15 september en de hoofdprijs 2.000 euro.

Banner Daphne Riksen Schrijfprijs

Schrijfworkshop of -cursus

WIl je eerst nog je schrijfvaardigheden opfrissen of aanscherpen? Schrijf je dan in voor de workshop Wie goed schrijft, die blijft. Je kunt ook een cursus volgen, in je eigen tijd en tempo. Volg dan (een van) de modules van de cursus MOOC Beter schrijven.

Workshop Wie goed schrijft, die blijft - 28 augustus 2019

Schrijf je in voor de schrijfworkshop op woensdag 28 augustus, van 13.00 tot 17.00 uur. Gratis en voor iedereen, maar wees er op tijd bij. Vol = vol

Schrijf je nu in

MOOC Beter schrijven

Wil je je schrijfvaardigheden nog meer opfrissen, volg dan de MOOC Beter schrijven cursus. De MOOC, ontwikkeld door Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam, beslaat 6 modules. Je kunt ze allemaal volgen of je kiest eruit wat je nodig hebt. Gratis door iedereen te volgen!