Denk mee over het nieuwe SURF.nl

Onze corporate website gaat op de schop! Met het nieuwe surf.nl willen we laten zien hoe trots we zijn op onze unieke coöperatie. Wil jij meedenken met het website-ontwikkelteam, en ons helpen de best mogelijke site te bouwen? Doe dan de online cardsort.

Samen naar een nieuwe website

We leren graag van onze leden. Welke informatie verwacht jij op de nieuwe site? Wat wil je er kunnen vinden en doen? Met jouw input help je ons om een website te maken die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Doe de online cardsort

Sorteer (een deel van) het SURF aanbod in categorieën. Wat is voor jou een logische indeling? Dit kan eenvoudig vanaf je eigen device. In onze privacyverklaring: testen nieuwe website lees je welke onderzoekstools we gebruiken en hoe we met jouw gegevens omgaan.

(verplicht)
Bij de online card sort verwerkt de gebruikte tool behalve je antwoorden ook je IP-adres om een algemene herkomst regio te bepalen. Je IP-adres wordt daarna direct weer verwijderd. De test resultaten worden uiterlijk op 31 december 2018 verwijderd. De leverancier van onze tools is gevestigd in Nieuw-Zeeland, en slaat haar data op in de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Ierland. 
Laatste wijziging op 27 sep 2018