Diensten aanbieden en afnemen via SURFconext

1 account. Overal toegang. Veilig en vertrouwd.

De mogelijkheid tot slim samenwerken en het delen van kennis en data zijn bepalend voor de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs en onderzoek. Er is al een uitgebreid aanbod van diensten die dat mogelijk maken. Cloudaanbieders bieden via 1 technische koppeling hun diensten aan aan ruim 130 instellingen in Nederland.

Ruim 170 diensten

Op dit moment zijn er al ruim 170 diensten aangesloten op SURFconext. Hier kan je instelling gebruik van maken. De diensten zijn verdeeld in verschillende thema’s. Benieuwd welke diensten al zijn aangesloten? Bekijk dan het overzicht van alle diensten.

Zelf een dienst aanbieden

Je kunt als instelling je eigen diensten beschikbaar maken voor anderen, om bijvoorbeeld samen in een project te werken. Hoe je dit kunt doen, en wat er bij komt kijken lees je op de pagina ‘Als instelling zelf diensten aanbieden’.

SURFconext voor cloudaanbieders

Jouw dienst in één keer kunnen aanbieden aan ruim 130 onderwijs- en onderzoeksinstellingen of UMC’s? Met SURFconext kan dat. Er staat een team voor je klaar om je op weg te helpen met de koppeling. Benieuwd wat er allemaal bij komt kijken? Ga dan naar de pagina ‘SURFconext voor cloudaanbieders’.

Laatste wijziging op 08 dec 2017