SURFdashboard

Alle SURFnet-diensten in één oogopslag

SURFdashboard biedt een overzicht van alle SURFnet-diensten. Instellingscontactpersonen kunnen hier diensten aanvragen en wijzigingen in contactpersonen doorgeven. Daarnaast vind je maandrapportages over de door je instelling afgenomen diensten.

Overzicht van SURFnet-diensten

SURFdashboard is een portal dat je een actueel overzicht biedt van de beschikbaarheid en het gebruik van de SURFnet-diensten die je instelling tot haar beschikking heeft. Via SURFdashboard kunnen instellingscontactpersonen diensten aanvragen en configureren en de bij SURFnet geregistreerde contactpersonen van je instelling inzien en wijzigen.

Maandrapportages

Voor de diensten die je instelling afneemt, biedt SURFdashboard uitgebreide maandrapportages. Je kunt bijvoorbeeld trends bekijken en zien of de diensten gepresteerd hebben volgens de Service Level Specificatie.

Voor wie is SURFdashboard bedoeld?

Dashboard is bedoeld voor personen binnen instellingen die zich bezighouden met de SURFnet-dienstverlening: instellingscontactpersoon (ICP), instellingscoördinator (ICO), site security contact (SSC), mailbeheerders, servicemanagers enzovoort.

De ICP krijgt standaard toegang tot SURFdashboard. Hij kan vervolgens zelf toegang verlenen aan andere personen binnen de instelling, via SURFnet Autorisatie Beheer.

Tarief

Je betaalt niets extra voor SURFdashboard. Deze dienst valt onder de vaste aansluitvergoeding van SURFnet.

Meer informatie

Dit is een optionele dienst van SURFnet.

 

Laatste wijziging op 19 nov 2018