SURFspot

ICT-webwinkel voor voordelige software en hardware voor thuis

SURFspot is de ICT-webwinkel waar studenten en medewerkers voordelig onder meer software, clouddiensten en hardware (zoals laptops en tablets) voor thuisgebruik kunnen bestellen. SURFmarket sluit hiervoor overeenkomsten af met leveranciers. 

Voor en door onderwijs

Alle universiteiten, ruim 25 hogescholen en een aantal andere instellingen hebben voor studenten en medewerkers de deuren van SURFspot geopend. Zij loggen in met de gegevens waarmee zij ook op de onderwijsinstelling inloggen. De webwinkel is in het jaar 2000 opgericht op verzoek van het hoger onderwijs.

Divers en ruim assortiment: software, clouddiensten, laptops, tablets en meer

Via SURFspot schaffen studenten en medewerkers softwarepakketten tegen de laagste prijzen aan, of nemen zij clouddiensten af. Maar zij bestellen er ook andere ICT-producten, zoals hun laptop, tablet, externe harde schijven en accessoires. Studenten en medewerkers hebben de keuze uit ruim 250 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, IBM SPSS, Norton, McAfee en Microsoft.

Onderwijskorting

Het productaanbod is afhankelijk van (software)licentieregelingen die de instelling met SURFmarket heeft afgesloten. Voor de meeste producten is het gebruiksrecht inclusief thuisgebruik door de instelling afgekocht. Dat is 1 van de redenen waarom SURFspot de producten zo goedkoop kan aanbieden. De korting loopt op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen. SURFspot is not-for-profit.

Promotie

Het team van SURFspot ondersteunt zowel instellingen als leveranciers bij de promotie van het aanbod via de webwinkel. Zo zijn er nieuwsbrieven, promotiematerialen en jaarlijks meerdere campagnes. Promotiemateriaal kan je aanvragen via Gerrie van Staalduinen (gerrie.vanstaalduinen@surfmarket.nl).

Bezoek de webwinkel en log in op SURFspot.