SURFspot

ICT-webwinkel voor voordelige software en hardware voor thuis

SURFspot is de ICT-webwinkel waar je voor je studie of werk voordelig onder meer software en hardware (zoals laptops en tablets) voor thuisgebruik kunt bestellen. SURFmarket sluit hiervoor overeenkomsten af met leveranciers. 

Voor en door onderwijs

Alle universiteiten, 39 hogescholen, 38 mbo-instellingen en een aantal andere instellingen hebben voor studenten en medewerkers de deuren van SURFspot geopend. Zij loggen in met de gegevens waarmee zij ook op de onderwijsinstelling inloggen. De webwinkel is in het jaar 2000 opgericht op verzoek van het hoger onderwijs.

Divers en ruim assortiment: software en hardware

Via SURFspot schaffen studenten en medewerkers softwarepakketten tegen de laagste prijzen aan. Maar zij bestellen er ook andere ICT-producten, zoals hun laptop, tablet, externe harde schijven en accessoires. Studenten en medewerkers hebben de keuze uit uitgebreide selectie artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, IBM SPSS, Norton, McAfee en Microsoft.

Onderwijskorting

Het productaanbod is afhankelijk van (software)licentieregelingen die de instelling met SURFmarket heeft afgesloten. Voor de meeste producten is het gebruiksrecht inclusief thuisgebruik door de instelling afgekocht. Dat is 1 van de redenen waarom SURFspot de producten zo goedkoop kan aanbieden. De korting loopt op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen. SURFspot is not-for-profit.

Samenwerking en promotie

SURFspot biedt onderwijsinstellingen graag ondersteuning bij het onder de aandacht brengen van SURFspot onder studenten en medewerkers. Daarnaast staan we ook open voor andere samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan (maatschappelijke) projecten binnen de instelling waar partners voor gezocht worden. Heb je vragen, wil je meer informatie, of ben je benieuwd welke communicatiemiddelen en promotiematerialen er zijn? Neem dan gerust contact op met samenwerken@surfspot.nl

Deze dienst zit in het kernpakket van SURFmarket, de customized optie is optioneel.  

Laatste wijziging op 15 jan 2019