Diensten afnemen van SURFsara

Naast SURF-leden kunnen kennisinstellingen, NWO-instituten en KNAW-instituten kosteloos de SURFsara-diensten gebruiken. Voor SURF-leden geldt een speciaal tarief om de diensten on-demand beschikbaar te stellen aan onderzoekers binnen de instelling. Voor alle overige onderzoeksinstellingen en het bedrijfsleven kunnen we een offerte op maat maken.

Gebruikmaken van SURFsara-diensten

Een overzicht van al onze diensten op het gebied van compute en data vind je onder Onderzoek & ICT. Neem contact op via info@surfsara.nl om van de diensten van SURFsara gebruik te maken.

ISO 27001-certificering

Afnemers van onze diensten moeten erop kunnen vertrouwen dat onderzoeksdata en andere vertrouwelijke informatie die bij SURFsara worden bewaard en verwerkt in veilige handen zijn. SURFsara is ISO 27001-gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de hoge eisen van deze internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging.

Algemene voorwaarden SURFsara

Versie 1 (pdf, mei 2016) van de SURFsara algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten die voor 16 oktober 2019 zijn gesloten.

Versie 1.2 (pdf, 16 oktober 2019) van de SURFsara algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten (waaronder verlengingen) die vanaf 16 oktober 2019 zijn gesloten.