Dienstverlening SURF voor niet-leden

Ben je als onderwijs- of onderzoeksinstelling geen lid van SURF, dan kun je toch diensten afnemen bij ons. Je moet als instelling wel zelf zorgen voor rechtmatige inkoop. We hebben een tariefmodel waarbij we werken met diensten die je binnen een basisvergoeding afneemt. Daarnaast zijn er diensten waar je een apart tarief voor betaalt.

Rechtmatig inkopen

Omdat je instelling geen lid is van SURF, kan SURF de uitvoering van een aanbestedingsplicht voor een dienst niet van je overnemen. Je moet dus zelf zorgen voor rechtmatige inkoop van diensten. Als je diensten afneemt van SURF, doe je dat volgens het volgende tariefmodel:

Infrastructuurdiensten

Wil je infrastructuurdiensten afnemen bij SURF, dan betaal je:

  • jaarlijks de basisvergoeding Infrastructuurdiensten, voor een standaardpakket van deze diensten; van deze diensten kun je vrij gebruikmaken
  • een apart tarief voor een aantal additionele infrastructuurdiensten

Lees meer over het afnemen van infrastructuurdiensten van SURF

Inkoop en digitale platformen

Wil je diensten voor inkoop en digitale platformen afnemen bij SURF, dan betaal je:

  • jaarlijks de basisvergoeding Inkoop en Digitale Platformen, voor een standaardpakket van deze diensten; van deze diensten kun je vrij gebruikmaken
  • een apart tarief voor een aantal additionele diensten voor inkoop en digitale platformen

Lees meer over het afnemen van diensten voor inkoop en digitale platformen van SURF

Reken- en datadiensten

Wil je reken- en datadiensten afnemen bij SURF, dan betaal je een apart tarief voor deze diensten. Voor reken- en datadiensten is er geen basisvergoeding.

Lees meer over het afnemen van reken- en datadiensten van SURF