Cybersave Yourself: maak medewerkers en studenten bewust van internetgevaren

Wil je medewerkers en studenten beter bewust maken van internetgevaren? Gebruik dan Cybersave Yourself (CSY), een campagne waarmee je op een ludieke manier het bewustzijn van je medewerkers en studenten vergroot op het gebied van security en privacy. De campagne bestaat uit een website en een online toolkit met kant-en-klaar materiaal.

Cybersave Yourself - CEO-fraude

E-modules Digitaal privacy- en securitybrevet

Ransomware, phishing, virussen: studenten en medewerkers moeten zich nog beter bewust worden van de gevaren van cybercriminaliteit. De e-learningmodules van Cybersave Yourself, het ‘Digitaal privacy- en securitybrevet’, helpen daarbij. Er is een basismodule voor studenten en een module voor medewerkers van je instelling.

Basiskennis over privacy en security voor studenten en medewerkers

De startmodule voor studenten biedt hun in de eerste maand van hun studie in 1 uur basiskennis en -vaardigheden op het vlak van privacy en security. De medewerkersmodule neemt medewerkers in 1,5 uur mee langs 5 principes die ze helpen om op een privacybewuste manier met informatie om te gaan en om veilig te werken. Beide modules zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Vul aan met instellingsspecifieke zaken en importeer in LMS

De modules zijn kant-en-klaar. Je hoeft alleen nog informatie toe te voegen over hoe security en privacy binnen jouw instelling is georganiseerd. Je kunt de modules vervolgens als IMSCC-pakket in Canvas of Moodle importeren. Beide modules zijn ook beschikbaar als tekstbestand.

Download de CSY e-modules (Cybersave Yourself wiki, inloggen met SURFconext vereist)