Terugblik challenge 1

Alle deelnemende leveranciers van challenge 1 - Studeren in eigen tempo: Versnellen of vertragen mogelijk maken in het SIS en/of aanverwante systemen - presenteren hieronder hun visie in een video. In het webinar op donderdag 18 juni zijn we dieper ingegaan op de antwoorden die de 5 leveranciers geformuleerd hebben op onze challenge ‘Studeren in Eigen Tempo mogelijk maken in het SIS’. Panelleden van Windesheim, BUAS en twee student-vertegenwoordigers van de Universiteit Utrecht gingen in gesprek met de leveranciers aan de hand van de informatie uit hun pitches in de filmpjes.

Educator

Educator is een cloudoplossing, ontwikkeld op basis van moderne en bewezen open source technologie. Educator’s Studentinformatiesysteem (SIS) neemt in de architectuur de individuele student als uitgangspunt. In deze video laat Educator zien hoe zij vandaag de dag studeren in eigen tempo mogelijk maken.

YourNextConcepts

Your Next Concepts richt zich niet alleen op verbeteren van het onderwijs op dit moment. Ze houden altijd rekening met toekomstige trends en veranderingen bij het oplossen van educatieve problemen. In deze video laat Your Next Concepts zien hoe zij met hun tool SQill studenten en docenten helpen goed om te gaan met veranderingen in het curriculum.

Progress

Progress Onderwijsondersteuning levert een gevarieerd en compleet pakket aan instrumenten en diensten die ingezet worden om het beheer van studentinformatie en de kwaliteitszorg in het hoger onderwijs naar een hoger plan te brengen. In deze video wordt laten zien hoe Progress SIS de student zal ondersteunen in het kiezen van de eigen leerroute.

CACI

CACI concentreert zich met OSIRIS op het Hoger Onderwijs en volgt de ontwikkelingen op de voet. Over deze ontwikkelingen overlegt CACI intensief met haar gebruikers. CACI’s ambitie is om de verschillende Flexibele studentroutes met OSIRIS te ondersteunen.  In deze video laat CACI hun oplossing zien voor de challenge in OSIRIS.
 

itelligence

itelligence stimuleert SAP-innovaties en zoekt altijd naar mogelijkheden om huidige systemen te verbeteren, zodat klanten nog meer uit hun SAP-applicaties kunnen halen. it.education is de op SAP SLCM (Student Lifecycle Management) gebaseerde oplossing die de gehele levenscyclus van de student afdekt. In deze video laat itelligence zien hoe eenvoudig het is om je studieduur aan te passen.