Congres
SURF Onderwijsdagen 2021 voor mbo, hbo en wo

Hoe brengen we ict-vernieuwing in het onderwijs tot bloei, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Op 9 & 10 november 2021 live in Den Bosch. Ben jij erbij? Koop nu je ticket.

SURF Onderwijsdagen 2021 Bloeispurt

Over de SURF Onderwijsdagen

Breng ICT-vernieuwing in het onderwijs tot bloei. Ben je bestuurder, ICT&O-medewerker, IT-manager, programmamanager onderwijsinnovatie, onderwijsmanager of docent in het mbo, hbo en wo? En wil je weten hoe ICT het onderwijs kan laten bloeien? Kom dan naar de SURF Onderwijsdagen op 9 en 10 november 2021.

Bloeispurt

Het onderwijs is gegroeid de afgelopen jaren. We zien grote veranderingen, nieuwe technologische ontwikkelingen en instellingen die volop experimenteren om beter en flexibeler onderwijs aan te bieden. De coronacrisis heeft het onderwijs gedwongen tot een groeispurt, met de bijbehorende groeipijn. Na het harde groeien is de tijd aangebroken om te gaan bloeien. De eerste mooie resultaten zijn al zichtbaar en veelbelovende vruchten van de (nabije) toekomst tonen zich al.

Het thema van de SURF Onderwijsdagen 2021 is dan ook: Bloeispurt.

2 inspirerende dagen 

Laat je inspireren door interessante keynotes en sprekers over onderwijsvernieuwing met ICT voor mbo, hbo en wo. Ontmoet weer collega’s van andere onderwijsinstellingen, partners en start-ups. Wij zorgen ervoor dat er volop ruimte is voor verdieping en het delen van kennis en ervaringen met elkaar, zodat jij met nieuwe inzichten en ideeën naar huis gaat. 

We hopen je dit jaar weer live in Den Bosch te mogen verwelkomen. We houden ons uiteraard aan de corona-maatregelen die in november gelden.

Organisatie

De organisatie van de SURF Onderwijsdagen is in handen van SURF. We zijn de ICT-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek. In die rol brengen we ICT-professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs samen, binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ICT-innovatie.

Vragen

Heb je een vraag over de SURF Onderwijsdagen? Neem dan contact op met de organisatie via owd@surf.nl.