Nieuws over coöperatie SURF

Lees het nieuws over de coöperatie SURF. Wat gebeurt er binnen de organisatie?

Anwar Osseyran neemt afscheid van SURF-bestuur

Anwar Osseyran heeft vanwege gezondheidsredenen besloten zijn taken als directeur van SURFsara neer te leggen en treedt daarmee tevens terug als lid van het Bestuur van SURF. Wel zal Anwar als adviseur tot medio 2021 in dienst blijven bij de ICT-coöperatie voor onderwijs en onderzoek.

Lees verder

Kort verslag SURF-ledenraad 11 december 2019

12 december 2019 - Op 11 december vond de 13e ledenraadvergadering van SURF plaats, in de Jaarbeurs in Utrecht. Het was een belangrijke ledenraadsvergadering, waarin een aantal benoemingen op sleutelposities hebben plaatsgevonden. Lees een kort verslag van de vergadering met de belangrijkste punten.

Lees verder

Jet de Ranitz benoemd tot nieuwe CEO SURF

Om de samenwerking en innovatie op het gebied van ICT in het onderwijs en onderzoek ook de komende jaren optimaal te ondersteunen, heeft de ledenraad van SURF vanmiddag een aantal nieuwe bestuurders gekozen. Zo is Jet de Ranitz benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. In deze rol vervult zij tevens de functie van CEO.

Lees verder

Impressie SURF-ledenraad 9 oktober 2019

23 oktober 2019 - Op 9 oktober vond in de Jaarbeurs in Utrecht de ledenraadvergadering van SURF plaats. Wat werd er allemaal besproken en besloten? Aan de orde kwamen onder andere de wijzigingen in de samenstelling van de ledenraad, de nieuwe governancestructuur van SURF en de financiële stand van zaken.

Lees verder

SURF verandert om ambities in digitalisering van onderwijs en onderzoek te realiseren

15 oktober 2019 - SURF  heeft grote ambities voor de digitalisering van onderwijs en onderzoek. Daarvoor is het nodig dat we de betrokkenheid van onze lid-instellingen vergroten en dat we de besturing van de coöperatie SURF verbeteren. De SURF-ledenraad heeft op 9 oktober ingestemd met een aantal plannen om dit te realiseren, waaronder een reorganisatie van SURF.

Lees verder

Nanja Nouwen

Stel mij je vragen over de organisatie en het bestuur van SURF.
Telefoonnummer
+31 6 24 36 20 68
Nanja Nouwen