Congres
SURF Onderwijsdagen 2019 voor het mbo, hbo en wo

De SURF Onderwijsdagen 2019 voor het mbo, hbo en wo zijn op 5 en 6 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch. De SURF Onderwijsdagen zijn dé inspiratiebron op het gebied van onderwijsvernieuwing met ICT. Dit jaar staat in het teken van het versnellen van onderwijsinnovatie. Zien we je dit jaar (weer)?

Banner ter aankondiging van de SURF Onderwijsdagen 2019

Keynotes SURF Onderwijsdagen

Ook dit jaar hebben we op de SURF Onderwijsdagen weer een aantal mooie keynotes voor je in petto. Op deze pagina lees je alles over de sprekers.

Eric Slaats

Eric Slaats

Foto van Eric Slaats

Course director Eric Slaats is er al jaren van overtuigd dat studenten veel beter leren als je ze de ruimte geeft en aanspreekt op hun talenten. Sinds 2016 volgt een aantal studenten bij Fontys Hogeschool ICT de ‘Open opleiding’. Deze opleiding bereidt studenten voor op de nog onbekende toekomst. De studenten bepalen de leerroute naar hun diploma helemaal zelf: geen rooster, geen toetsen en zelfs geen voorgeschreven curriculum. De docent is in het systeem van de Open opleiding vooral een coach.

Eric Slaats is course director bij Fontys Hogeschool ICT. Hij geeft regelmatig lezingen over onderwijsinnovatie en de Open opleiding.

Christien Bok

Christien Bok

Digitale technologie ontwikkelt zich razendsnel. Daardoor komt de wereld er anders uit te zien. Banen van vandaag worden morgen door robots ingevuld. Een leven lang leren is noodzakelijk om bij te blijven. Het onderwijs is de plek om dit te realiseren. Dat stelt nieuwe eisen aan de invulling van het onderwijs. SURF jaagt samen met onderwijsinstellingen vernieuwing aan via de SURF Meerjarenagenda en het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT.  Om de impact van die technologische vernieuwingen te laten zien, neemt Christien Bok je in deze keynote mee in de wereld van een toekomstig student.

Christien Bok is impulsmanager Onderwijsvernieuwing bij SURF.