Gratis Azure opleidingen

Je bekijkt nu een overzichtspagina voor alle Azure opleidingen. Helaas zijn alle trainingen momenteel volgeboekt en kun je je niet meer inschrijven.

Microsoft Azure cloud

Blended learning

Tijdens het blended opleidingsprogramma volg je onderwijs in een combinatie van online zelfstudie met officiële e-learning van Microsoft (circa 30 uur) en twee workshops op locatie. Je krijgt een certificaat van deelname en daarna kun je je eventueel zelf inschrijven voor een Microsoft-examen. Je kunt kiezen uit de volgende trainingen en data:

Zelfstudie

Over de zelfstudiefase doe je ongeveer 4 weken. Hou rekening met gemiddeld 6 tot 8 uur zelfstudie per week. Naast de training waar je je voor inschrijft, kun je ook de Azure Fundamentals training (AZ-900) volgen als je nog onvoldoende voorkennis hebt. Je krijgt een skills support package, met daarin:

  • Tekst, video’s en oefeningen in een aantal modulen (circa 5 modules per examen).
  • 6-maanden online mentoring.
  • Toegang tot wekelijkse online sessies om de trainer vragen te stellen over de stof en te leren van de vragen van andere deelnemers.
  • Een officieel Microsoft Certificate of Completion (voor één trainingsmodule).
  • Een officieel Microsoft Measure Up practice examen (indien beschikbaar).

Uit ervaring weten we dat het doorlezen van de materialen en het bekijken van de video’s tijd kost, vaak meer tijd dan deelnemers vooraf verwachten. Plan deze tijd vooraf goed in. Deze trainingen hebben normaal een waarde van zo'n 2000 euro, maar wij bieden hem nu gratis aan. We gaan er daarbij vanuit dat je tijd en ruimte krijgt en neemt om je volledig in te zetten.

Workshops

Na de zelfstudiefase doe je mee aan een tweedaagse klassikale workshop. Een experttrainer van Computrain verzorgt deze en is ook je begeleider tijdens de zelfstudieperiode. Er zijn verschillende momenten waarop je de workshop kunt volgen. Kies bij je inschrijving je voorkeursdatum.

Inschrijven en annuleren