Congres
SURF Onderwijsdagen 2019 voor het mbo, hbo en wo

De SURF Onderwijsdagen 2019 voor het mbo, hbo en wo zijn op 5 en 6 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch. De SURF Onderwijsdagen zijn dé inspiratiebron op het gebied van onderwijsvernieuwing met ICT. Dit jaar staat in het teken van het versnellen van onderwijsinnovatie. Zien we je dit jaar (weer)?

Banner ter aankondiging van de SURF Onderwijsdagen 2019

Dien een innovatief tech-demovoorstel in voor de SURF Onderwijsdagen

Heeft jouw instelling een goed voorbeeld van een innovatieve technologietoepassing in het onderwijs? Denk aan nieuwe VR/AR-toepassingen, volumetrische displays, machine learning of robots voor de collegezaal. Stuur dan je demovoorstel in voor de Emerging Tech Track voor de SURF Onderwijsdagen 2019. Dat kan tot en met 22 september.

Beeld bij Emerging Tech Track Onderwijsdagen 2019

Over de Emerging Tech Track

Tijdens de SURF Onderwijsdagen 2019 besteden we extra aandacht aan opkomende technologieën in het onderwijs. Daarom deze open call voor de Emerging Tech Track. Het doel van de deze track is bezoekers zelf de mogelijkheden van nieuwe technologie te laten ervaren. En ze zo nieuwe inspiratie te bieden.

Futuristisch demolab

De demo’s van de Emergingtech-track krijgen een plek in het futuristische demolab, een glazen huis op de vloer van de SURF Onderwijsdagen. Het voordeel hiervan is dat alle demo’s plaatsvinden op een vaste plaats en dat bezoekers ook aan de buitenzijde van het lab de demo’s kunnen zien.

Dien je Emerging-tech-demovoorstel in!

Is er binnen jouw instelling een goed voorbeeld van een emerging-tech-oplossing? Dien dan uiterlijk 22 september je demovoorstel in! Misschien sta jij dan met je demo op de SURF Onderwijsdagen 2019.

Dien je voorstel in

Planning

Vul uiterlijk 22 september dit formulier in. De democommissie van de SURF Onderwijsdagen zal de inzendingen beoordelen. Eind september hoor je of we jouw demo een plek kunnen geven in het demolab. Per demo krijgen er maximaal 2 personen gratis toegang tot de SURF Onderwijsdagen 2019 om de demo te begeleiden. 

Praktische zaken

De organisatie van de SURF Onderwijsdagen zorgt voor beeldschermen, een internetverbinding en andere benodigdheden. Heb je aanvullende technische wensen? Laat dit dan weten op het aanmeldformulier.

Meer informatie

Kijk op www.surf.nl/onderwijsdagen voor meer informatie over de SURF Onderwijsdagen 2019.