Bijeenkomst

Kennisdelingssessie eStudybooks: geleerde lessen en aanbevelingen

Deze bijeenkomst gaat helaas niet door, in verband met de maatregelen rond het coronavirus. We onderzoeken hoe en in welke vorm we de bijeenkomst alsnog kunnen organiseren, online of later in het jaar. We informeren je hierover zodra we meer weten.

Studenten Hogeschool Utrecht
27 Mar 2020
Time
10.00 -12.00 uur
Location
SURF-kantoor, Utrecht

In het evaluatierapport is negen jaar aan ervaringen met commercieel digitaal leermateriaal samengevat. Wil je meer weten over de kennis en ervaring die is opgedaan met commercieel digitaal leermateriaal? Of wil je onderzoeken wat je met de aanbevelingen en conclusies van dit rapport kunt doen? Meld je dan aan voor deze sessie waar we de ervaringen van eStudybooks presenteren en we met elkaar in gesprek gaan over de aanbevelingen van het rapport.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor iedereen in het hoger onderwijs die betrokken is bij leermaterialen (bestuurders, experts, adviseurs, docenten) die meer wil weten over de ervaringen met modellen voor en gebruik van commercieel digitaal leermateriaal. 

Programma

Tijdens deze bijeenkomst presenteren we de geleerde lessen en gaan we met elkaar in gesprek over hoe we verder kunnen met de conclusies en aanbevelingen die in het evaluatierapport zijn beschreven.

10.00 uur

Geleerde lessen eStudybooks 2012-2020

Presentatie van de geleerde lessen: 9 jaar experimenteren met commercieel leermateriaal:

•    Modellen & uitgevers
•    Infrastructuur en techniek
•    Studenten en docenten
 

10.40 uur

Een logische stap of een doodlopende weg? 

Prikkelende stellingen over de urgentie en noodzaak voor initiatieven op het terrein van commercieel digitaal leermateriaal.

11.10 uur Pauze
11.20 uur

Aanbevelingen & hoe verder 

Aan de hand van de aanbevelingen uit het evaluatierapport verkennen we de rollen en activiteiten die SURF en instellingen kunnen en/of willen nemen.

12.00 uur Afsluiting en lunch