Congres
SURF Onderwijsdagen 2020 voor mbo, hbo en wo

De online editie van de SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo is maandag 7 en dinsdag 8 december 2020. Het snel veranderende onderwijslandschap biedt juist ruimte om samen te navigeren. Daarom koersen we er ook dit jaar op om dé inspiratiebron te zijn voor onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland.

SURF Onderwijsdagen 2020 online editie

Partners

We koersen erop dat de online editie van de SURF Onderwijsdagen ook voor onderwijspartners dé inspiratiebron van het jaar worden. Dit zijn onze partners.

Blackboard

Feedbackfruits

Finalist

Fundatis

Hogeschooltaal

Infoland

Noordhoff

Presentations2Go

Sonic Foundry

Studiemeister

Turnitin

Versnellingsplan

Partner worden van SURF Onderwijsdagen

Ben je onderwijsleverancier in het mbo, hbo en wo? Wil jij onderwijs en ICT met elkaar verbinden? Wil jij bestuurders, beleidsmakers, ICT-specialisten, onderwijsadviseurs of docenten vertellen hoe ICT onderwijs effectiever, efficiënter, flexibeler en aantrekkelijker kan maken? Kom dan naar de SURF Onderwijsdagen 2020 en promoot jouw dienst bij de juiste mensen uit het onderwijsveld.

SURF maakt gebruik van het platform reply.live en dit biedt vele mogelijkheden om als partner je dienst te promoten, deel te nemen aan het programma en te netwerken.

Meld je aan als partner van de SURF Onderwijsdagen

Heb je interesse? Neem dan contact op met Thierry Trampe via thierry.trampe@surf.nl.