SURF 2Jarenplan 2021-2022

De leden van SURF stellen momenteel prioriteiten per sector op, als basis voor het SURF 2Jarenplan 2021-2022.

Samen op weg naar een SURF 2Jarenplan 2021-2022

Onderdeel van de nieuwe governance van SURF is dat leden meer betrokken zijn bij de strategische koers van de coöperatie. Op basis van de sectorprioriteiten en de prioriteiten die SURF zelf gaat opstellen stellen we samen met de leden een 2Jarenplan 2021-2022 op, als concrete uitwerking van de SURF Meerjarenagenda 2019-2022.

Lees meer

Rens Buchwaldt vertelt over de prioriteiten van het wo (vlog)

Bestuurder Rens Buchwaldt (lid raad van bestuur Wageningen University & Research en lid ledenraad SURF) vertelt in een korte vlog hoe ze bij het wo de prioriteiten hebben opgehaald samen met de CSC's.

Mirjam Koster-Wentink vertelt over de prioriteiten van het mbo (vlog)

Bestuurder Mirjam Koster- Wentink (voorzitter college van bestuur Graafschap college en lid ledenraad SURF) vertelt over de aanpak van het mbo voor het SURF 2Jarenplan.

Kees Eberwijn over de prioriteiten van Research & Overig (vlog)

Bestuurder Kees Eberwijn (directeur TNO en lid ledenraad SURF) vertelt in een korte vlog hoe ze bij Research & Overig (research+) prioriteiten hebben bepaald.

Uitwerking

Van het opstellen van prioriteiten per sector tot het vaststellen van een SURF 2Jarenplan 2021-2022, hoe verloopt dit proces en hoe ziet de planning eruit?

Lees meer

SURF Summit 2020: 2Jarenplan

Op 7 oktober 2020 organiseren we de 2e editie van de SURF Summit. De SURF Summit is gericht op bestuurders en CSC’s van alle lid-instellingen. Dit jaar staat de SURF Summit volledig in het teken van het SURF 2Jarenplan (2JP) en de sectorprioriteiten.

Lees meer