Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de HO-link conferentie. 

 • Terugblik HO-link conferentie 2017: hoge opkomst en gevarieerd programma

  Nieuws - Op 15 en 16 juni organiseerden SURF, Stichting Studielink en DUO De HO-link conferentie 2017 in Noordwijkerhout. Deze tweedaagse conferentie met het thema Connect! was met ruim 600 bezoekers goed bezocht. Bezoekers konden kiezen uit een divers en gevarieerd programma. Heb je de HO-link gemist of wil je iets terugzoeken? Lees dan deze terugblik.

 • Inschrijving gesloten

  Nieuws - Het maximaal aantal deelnemers voor De HO-link conferentie 2017 is bereikt.

 • Benieuwd naar het voorlopig programma van De HO-link conferentie?

  Nieuws - Het voorlopig programma en de keynotes van De HO-link conferentie 2017 zijn bekend. Het programma zit bomvol met inspiratie die aansluit bij het thema Connect!. ‘Wees de lijm’, zoals Pedro De Bruyckere, onderzoeker en pedagoog aan de Arteveldehogeschool in Gent, in zijn keynote vertelt.

 • Schrijf nu in voor De HO-link conferentie 2017

  Nieuws - Op 15 en 16 juni 2017 organiseren DUO, SURF en Stichting Studielink voor de vierde keer De HO-link conferentie met het thema Connect! Omdat wij vinden dat de verbinding tussen mensen binnen onderwijsondersteuning en hun ketenpartners belangrijk is in een veranderende digitale omgeving. Inschrijven voor De HO-link conferentie kan vanaf nu.