Benieuwd naar het voorlopig programma van De HO-link conferentie?

10 MEI 2017

Het voorlopig programma en de keynotes van De HO-link conferentie 2017 zijn bekend. Het programma zit bomvol met inspiratie die aansluit bij het thema Connect!. ‘Wees de lijm’, zoals Pedro De Bruyckere, onderzoeker en pedagoog aan de Arteveldehogeschool in Gent, in zijn keynote vertelt.

Voorlopig Programma, inspiratiecafe’s en ronde tafels

Het programma van De HO-link conferentie 2017 biedt ook dit jaar weer verschillende parallelsessies aan. Om je te helpen bij het maken van keuzes in het grote aanbod zijn alle sessies ingedeeld in verschillende subthema’s. De subthema’s vind je ook terug op de leveranciersmarkt.

Naast reguliere sessies en workshops kun je dit jaar inspiratie en kennis opdoen tijdens een van de  inspiratiecafés of meediscussiëren over uiteenlopende onderwerpen tijdens de rondetafel-sessies. Ook is er veel ruimte om te netwerken en bij te praten en worden beide dagen op ludieke wijze afgesloten. Bekijk het voorlopig programma.

Keynotes

Ook komen vier inspirerende keynote sprekers aan het woord om hun visie te geven op het thema Connect! Lesage Munyemana belicht in zijn keynote de cruciale rol van het onderwijs en onderwijsondersteuning in het integratieproces van vluchtelingen. Waarom je volgens keynote spreker Dimitri Tokmetzis wél iets te verbergen hebt in een maatschappij waarin we met elkaar verbonden zijn via technologie. In Gluren bij de buren vertelt keynote spreker Monique Hamer over haar ervaringen als uitvoerend producent bij de Olympische spelen. Tot slot gaat keynote spreker Pedro De Bruyckere in op vragen als hoe levens veranderen, en welke rol je daarin kan spelen als de lijm tussen steeds meer persoonlijke ontwikkelingen.

Inschrijven 

Interessante sessies gezien in het voorlopig programma? Schrijf je nu in voor De HO-link conferentie 2017 in Noordwijkerhout.

Meer informatie

Meer informatie over het programma van De HO-link conferentie 2017, de hotelovernachting, het feest en een overzicht van de kosten, vind je op de website. Je kunt ons ook volgen via twitter: #holink17.

Laatste wijziging op 10 mei 2017