ict-producten en -diensten tegen de beste voorwaarden ingekocht

SURF koopt ict in tegen de best mogelijke voorwaarden, en maakt deze beschikbaar via de portals Mijn SURFmarket en SURFspot. Je vindt hier producten van zo'n 135 aanbieders, waaronder Adobe, Microsoft en IBM. Aanschaf van licenties voor software en hardware doe je dus eenvoudig online.

Man achter computer aan tafel op verhoging, foto van verdieping lager genomen

Ruime keuze aan ict-producten en diensten

Via onze digitale platformen krijg je eenvoudig toegang tot een breed pakket aan ict-producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan de noodzakelijke kantoorprogramma's en statistische software voor studenten en onderzoekers. Ook hebben we pakketten die een efficiënte bedrijfsvoering ondersteunen of je helpen bij slim beheer van de IT-oplossingen. Leveranciers van deze producten en diensten zijn onder andere Adobe, Microsoft, SPSS en IBM. De overeenkomsten voor het gebruik van en toegang tot de producten en diensten van de marktpartijen hebben wij al voor je geregeld.

Online afsluiten van licenties en aanschaf van ict-producten

ict-producten en diensten verkrijg en gebruik je eenvoudig via onze digitale platformen:

  • Afsluiten van licentie(s): De licenties voor het gebruik van je software regel je via Mijn SURFmarket. Dat kan voor de gehele campus, maar ook voor een faculteit, vakgroep, werkgroep of individueel gebruik.
  • Software en hardware: Je studenten en medewerkers schaffen software en hardware voor individueel gebruik aan via de webwinkel SURFspot.

Wij zorgen dat je zo voordelig mogelijke tarieven krijgt voor je ict-producten en diensten. 

Inkopen via SURF

Om een contractenportfolio aan te bieden dat aansluit bij de wensen van je instelling en rekening houdt met de ontwikkelingen in de markt biedt SURF drie inkoopmogelijkheden aan:

Bekijk de inkoopmogelijkheden bij SURF

Aansluiten bij Mijn SURFmarket

Wil je ook gebruikmaken van de dienstverlening van Mijn SURFmarket? Lees hier meer.