MySURF

In de periode 2015-2018 realiseert SURF een online serviceportal, waar studenten, onderzoekers en medewerkers alle producten en diensten van en via SURF gemakkelijk kunnen gebruiken en afnemen. Deze diensten zijn bruikbaar voor hun werk, studie en onderzoek.

Centraal overzicht producten en diensten

De onderwijs- en onderzoeksinstellingen willen gebruikmaken van de diensten die door en via SURF worden aangeboden, zonder zich te bekommeren over welke werkmaatschappij de betreffende dienst beschikbaar maakt. SURF wil daarom het complete aanbod aan producten en diensten op een centrale plek ontsluiten. In de periode 2015-2018 realiseert SURF een online omgeving, waar al onze gebruikers terecht kunnen voor een breed palet aan ICT-producten en diensten voor hun studie, onderzoek en werk. Zij vinden hier de best mogelijke oplossing - van SURF, van andere instellingen of vanuit de (commerciƫle) markt.

Alle diensten voor alle gebruikers

We gaan nadrukkelijk alle typen gebruikers bedienen. Zij kunnen de aangeboden oplossingen die voor hen beschikbaar zijn op deze online plek eenvoudig vinden, voorzien van volledige informatie over toegangsrechten, beschikbaarheid, bruikbaarheid, privacy, gebruikerservaring, kosten en support. Vervolgens kunnen zij producten en diensten op een eenvoudige manier afnemen. Ook krijgen ze (zowel online als offline) ondersteuning bij het maken van keuzes voor bepaalde producten en diensten.

Meer informatie

Status
Lopend
Begindatum
01 jan 2015
Laatste wijziging op 01 mei 2017