SURF Onderwijsawards

Onderwijsinnovatie met ICT lukt alleen dankzij de inzet van mensen. Mensen die het onderwijs vernieuwen met de inzet van ICT. SURF wil de inspanningen van deze ‘changemakers’, die het verschil maken binnen hun onderwijsinstelling, erkennen. De SURF Onderwijsawards 2017 worden op 8 november tijdens de SURF Onderwijsdagen uitgereikt.

Wie zijn de changemakers in het onderwijs?

SURF wil de changemakers in het mbo, hbo en wo erkennen en eren vanwege hun bijdrage aan innovatie in het onderwijs. Zij maken veranderingen in het onderwijs mogelijk met de inzet van ICT en zijn een inspiratie voor ons en vele anderen in het onderwijs.

SURF zoekt changemakers in 4 categorieën

SURF reikt de SURF Onderwijsawards 2017 uit aan changemakers in 4 categorieën:

  • Docenten die pionieren met onderwijsinnovatie in de praktijk
  • Onderwijsadviseurs die vanuit onderwijskundig perspectief de brug slaan tussen onderwijs en ICT.
  • ICT-professionals die vanuit de ICT-afdeling verbinding leggen met onderwijsinnovatie en dit ook faciliteren.
  • Bestuurders die onderwijsinnovatie met ICT aanjagen

Wie zijn de changemakers van 2017?

De inzending is inmiddels gesloten. Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury, bestaande uit Paul Rullmann (voorzitter van SURF), Christien Bok (SURFnet) en de drie winnaars van 2016 Farshida Zafar (EUR), Jan Haarhuis (UU) en Anka Mulder (TU Delft). Op 8 november, tijdens de SURF Onderwijsdagen, reiken we de SURF Onderwijsawards 2017 uit aan de 4 winnaars.

Winnaars SURF Onderwijsawards 2016

Tijdens Dé Onderwijsdagen 2016 zijn Farshida Zafar, Jan Haarhuis en Anka Mulder geëerd om hun inzet, creativiteit en professionaliteit. Alle drie zijn zij volgens collega’s degenen die meer dan anderen het onderwijs naar een hoger plan tillen en vernieuwen met de inzet van ICT. Bekijk de video’s en lees meer over hun bijdrage aan onderwijsvernieuwing.

Laatste wijziging op 04 sep 2017