Innovatie OpenConext

SURFnet ontwikkelt de opensource-software OpenConext, die wordt ingezet voor de dienst SURFconext. Wij nodigen je uit om zelf ook bij te dragen aan de ontwikkeling van OpenConext.
Accepteer cookies van derden om deze inhoud te bekijken. Klik hier om dit te doen.

Zelf een samenwerkingsinfrastructuur bouwen

NREN's, samenwerkingsorganisaties of andere partijen die geïnteresseerd zijn in OpenConext kunnen deze software gebruiken om zelf een samenwerkingsinfrastructuur te realiseren. Het doel is dat OpenConext binnen een groeiende community verder ontwikkeld wordt. Je kunt hieraan bijdragen door zelf nieuwe componenten te ontwikkelen en/of door documentatie over OpenConext-implementaties beschikbaar te stellen.

Gebruik van OpenConext bevorderen

SURFnet ontwikkelt haar bijdragen aan OpenConext binnen het SURFworks-innovatieprogramma. De opensource software wordt inmiddels door verschillende organisaties ingezet. SURFnet stimuleert internationale samenwerkingsorganisaties, buitenlandse onderzoeks- en onderwijsnetwerkorganisaties en anderen om zelf met de software aan de slag te gaan en zelf bijdragen aan OpenConext te ontwikkelen en beschikbaar te stellen.

Heb je een idee om OpenConext toe te passen, of wil je zelf bijdragen aan OpenConext, laat het weten via de mailinglijst openconext-users-request@list.surfnet.nl.

Meer informatie

Status
Lopend
Begindatum
01 jan 2010
Subsidie
€ 0
Begroting
€ 0
Laatste wijziging op 15 dec 2017