Enlighten Your Research

Enlighten Your Research (EYR) is een wedstrijd die wetenschappers uit alle wetenschapsgebieden uitdaagt een boost te geven aan hun onderzoek. Deelnemers aan EYR doen onderzoek waarbij de verwerking en analyse van zeer grote hoeveelheden (of een grote diversiteit aan) wetenschappelijke data cruciaal is.

Speciale wedstrijdwebsite

In 2013 is de 4e editie van Enlighten Your Research gestart. Kijk voor actuele informatie op de website www.surf.nl/eyr.

Daarnaast is ook de eerste internationale editie van Enlighten Your Research gestart: Enlighten Your Research Global. Kijk voor actuele informatie op de website www.enlightenyourresearch.net 

Eerdere edities Enlighten Your Research

  • 2011: Tijdens EYR3 lag de focus lag op het gebruik van lichtpaden, en de e-infrastructuur in bredere zin, door met andere infrastructuurpartners samen te werken.
  • 2009: EYR2 had tot doel het gebruik van dynamische lichtpaden te stimuleren.
  • 2007: Tijdens EYR1 konden onderzoekers een voorstel indienen waarbij gebruik gemaakt werd van een of meer vaste lichtpaden (nationaal of internationaal).

Benieuwd naar de winnaars van eerdere edities en de juryrapporten? Bezoek dan de pagina over eerdere prijswinnaars.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de EYR4-wedstrijd, neem dan contact op met Sylvia Kuijpers (eyr@surf.nl of 030 230 53 05).
Wilt u meer informatie over EYR-Global, neem dan contact op met Sylvia Kuijpers (info@enlightenyourresearch.net of 030 230 53 05). 

Status
Lopend
Begindatum
01 jan 2007
Laatste wijziging op 19 mei 2014