Burchtmetafoor DLWO(Publicatie)

De Burchtmetafoor faciliteert de discussie over de inrichting van de digitale leer- en werkomgeving (DLWO). Deze metafoor vergelijkt de DLWO met een middeleeuws landschap met burcht en open stad. Het uitwerken van deze metafoor of het spiegelen aan de gegeven voorbeelduitwerking geeft inzicht in diverse aspecten rondom de inrichting van de DLWO.

website
18 FEB 2014

Werkboek ‘Visie op DLWO’

De Burchtmetafoor maakt onderdeel uit van het digitale werkboek ‘Visie op DLWO’. In dit werkboek vindt u adviezen rondom het vormen van een visie op het inrichten van de DLWO. Daarnaast biedt het werkboek diverse instrumenten, praktijkbeschrijvingen en opdrachten die u kunnen helpen bij het vormen van een visie op de DLWO.

Innovatieprogramma Visie op DLWO

De inhoud van het werkboek is opgesteld in een aantal werksessies met deelnemers uit verschillende instellingen en medewerkers van SURF, SURFmarket en SURFnet. Deze sessies waren onderdeel van het SURF-innovatieprogramma Visie op DLWO (2013-2014). Het programma heeft een vervolg gekregen in het project Flexibele en persoonlijke digitale leeromgeving van SURFnet.

Aantal keren bekeken:
3513
Laatste wijziging op 29 mrt 2016